İstanbul forum Nokia C3 bizim 
oo hariikasınnnnnnnnnnnnnız
kuzenım sana vercem fotograf makınesını dıyor...cok uzuldun dedı...dun tabıkı aglaya aglaya onu aradıgım ıcın..ama makınem var sukurler olsun...onun olsun...
neyse forumdan kazananın olması gercekten cok guzel...bıraz uyusam ıyı olurdu benım...neyse...bu arada bu geceye kadar devam edeceklermıs...21:00 dıyordu facebooktakıler bakalım
şimdi 15 sayfa geçmiş okumak uzun sürer kaç kişi kazandı dünden beri onu bi yazsanız kazananlarada tbrkler helal olsun ama hala içime oturdu keşke evden hiç çıkmasaydım gitmeseydim
tebrikler arkadaslar cok sevindim
şimdi 15 sayfa geçmiş okumak uzun sürer kaç kişi kazandı dünden beri onu bi yazsanız kazananlarada tbrkler helal olsun ama hala içime oturdu keşke evden hiç çıkmasaydım gitmeseydim
bır arkadas ıkı urun kazandı...bır tane de baska arkadas var...sanırım 3 kısıler...
kampanya bitti en sonda ben işten çıktıktan yarım saat sonra nerdeyse işyerimin kapısının önüne notebook koydular ancak bu hafta yeni bir kampanya başlatacaklarmış Allahım ya kalpten gitmezsek iyi

alıntı
Peki Electro World çılgınlığı bitecek mi? Elbette hayır! Bu hafta içinde bambaşka bir Electro World çılgınlığıyla daha tanışacaksınız!
çok sinir oldummm. Devamlı istanbul istanbull bu ne yaaa taşısınlar burdakii şubelerini gitmiyorum elctroworlde falan
çok sinir oldummm. Devamlı istanbul istanbull bu ne yaaa taşısınlar burdakii şubelerini gitmiyorum elctroworlde falan 
bende yapmıcam alışveriş artık asus laptop samsung lcd alıcaz satürn e gidiyorum hafta sonu mediamartk yada
Bursaya 3 4 tane verip gerisini istanbula verdiler. Bu ne yaaa.
İnsan sinir oldukça bir gün değil hergün kazık fiyat diyesi geliyor.