İlk kararlaştırdığımız yerde bekleseydi dakikasında almıştık valla.Keşke değiştirmeseydik kararı.3. dakikada yetiştiler aynı anda gelmişler.Nasip işte,sağlık olsun.
Yalnız Müthiş bir kalabalık varmış şuan,trafik tıkanmış herkes takip etmek için kuyruğa girmiş.Napcaz bilmiyorum diyo Bio.
ilk gün alınabilirdi ancak şimdi herkes ne olduğunu biliyor nerdeyse mafyası oluştu diyebilirim çok zor gibi ancak yine de sonuna kadar kovalasın
İlk kararlaştırdığımız yerde bekleseydi dakikasında almıştık valla.Keşke değiştirmeseydik kararı.3. dakikada yetiştiler aynı anda gelmişler.Nasip işte,sağlık olsun.
Yalnız Müthiş bir kalabalık varmış şuan,trafik tıkanmış herkes takip etmek için kuyruğa girmiş.Napcaz bilmiyorum diyo Bio.
Ders çıkışıymış kalabalık ondanmış

arkadaş 7. dakikada gitti kimse yokki burda diyo
NOLUR kosun ya...bagırma gıbı kabul etmeyın ama bırısı alsın canım cok sıkıldı dun...kım olursa olsun bırısı alsın...bu arada dun kım arayacaktı ya bana dönsun...ben sımdı konustum kadınla kavga ettım Sıkayet Var a basvuruyorum arayacak kısı bana özelden mesaj atsın...
2 dakka ile eşim lcd yi kaçırdı kafayı yicem,meğersem orda yemek yiğormuş eşim:(
gittiğimde 4 kişi bekliyodu

<dedim aha bunlarda kampanyacı

ama ben geç kaldım baya yaa millet arabayla takip ediyomuşş ohoo işimiz zorr
ElectroWorldTur
Panasonic Fotoğraf Mak. | Denizli İncilipınar Parkı Fıskiye Önü | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 70