Sabah Konyada rezaleti anlatmıştım.İlk parolayı söyleyene vermediler.Son gelen kazandı koşu yarışı yaptıralım diye tutturunca elemanlar.Kamera hazır değilmiş lafta.Ondaa bayanla erkek aynı anda tutunca erkek yan mağaza çalışanı ayrıca ona verdiler.
Gelelim diğer hallerimizee.. Bugun arabam konyayı kaç döndu anlatamam.Adamların arabayı 2 defa kaybettik.En son Mevlana sonrası ararken ışıkta şans bu ya yanımıza durdu.Peşinden yaklaşık 30 km takip ettik.Adam trafik kuralı felan dinlemioki.130140 la Ankara yolunca yetişemiyorum.En son havalanının orada kaybettim.Ben devam ettim.Ardından baktım havalanı girişindeki ışıkta.Benide farkettiler sanırım.İlerdeki piknik alanında bekle bekle çıkmadılar.Sonrasında arkadaşı aradım bunlar içerde sende gel diye.Oda geldi havaalanı girişinde gene ona rastgeldiler.Ama maalesef çıkmak bilmediler.Bizde vazgectik.Ama bütün gün koş babam koş yani.Sabah lcd bizimdi ama orada yamuk oldu.Sayfalarındanda banladılar beni..
Diyceğim şudurki adamların arabayı tek takip eden ben değildim :== Siz düşünün.. Ole 2 3 dk da kazanmak kolay değil..