Birazdan Ankara Çankaya İlçesindeyiz
Samsung Notebook | Ankara Atatürk Bulvarı 06 T 4616 Plakalı Taksinin İçi| Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 84
bence iyice kanaat getirdim bunlar 1-2 veya 5 tane başkasına veriyorlarsa diğerlerine tanıdık kimseler alıyor bu kişilerin
dikkat edin hep istanbul ankara ve diğer illerde fazla yok birde ankara da pat diye tam yerini söylüyor istanbulda bu yok
taksi içindemi arıycaz atatürk bulvarında milyon tane taksi var
Konya'ya geliyoooooruz! Kim olursan ol gel bekliyoruz!
Emek'deki PS3 Akın Çakır'ın oldu! Tebrikler!
2 saattır nete gırmeye calısıyorum...5 te yattım 9 bucuk ta kalktım ne olur ne olmaz dıye...ama yok gıremıyorsun nete delı cıktım vallahı...ama Aydınlıkevlere vermek de cok hos olmus ha...kımse gıtmemıstı oralara....365 e yakın dıyemı yapmıslar acaba dıcem baska bır cıkıs yolu yok...
2 saattır nete gırmeye calısıyorum...5 te yattım 9 bucuk ta kalktım ne olur ne olmaz dıye...ama yok gıremıyorsun nete delı cıktım vallahı...ama Aydınlıkevlere vermek de cok hos olmus ha...kımse gıtmemıstı oralara....365 e yakın dıyemı yapmıslar acaba dıcem baska bır cıkıs yolu yok...
365 birlik mahallesinde aydınlık evlere neresi yakın
Sony LCD TV | Konya M1 AVM Otopark | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 103
365 birlik mahallesinde aydınlık evlere neresi yakın 
aydınlıkevlerle keçiören yakın
arabamız olsa kesn gitmiştik biz
365 uzakk baya
Sony LCD TV | Konya M1 AVM Otopark | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 103
geldin mi benimde elimde tel sana mesaj atmak için bekliyorum