Şimdiye kadar hep erkekler aldı,bir bayan alsa o da forumdan olsa süper olur valla 
biri alsında ister erkek olsun ister bayan yeterki alsın bugün. ama burdan şunu çıkarıyoruzki forumcak idmansızız pc başında otura otura hiç bir yere yetişemez olmuşuz adminlere çağrı bazı saatler spor yapma zorunluluğu olsun bi şekilde yapan kanıtlasın ki bi dahaki sefere herkes alabilsin forumdan
Daha Taksim çıkmadı. Yarın kesin Gs lisesinin önünde olur. Ben nöbette olayım:)
istinyepark olsaa... 2 dk da olur
Samsung Star Wi-Fi | Çapa Tıp Fakültesi Ana Girişi Önü | | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 20
aha çapa tıp fakültesi önü mü ?
vay anasını. bizim evle arası 5 dk .
ama geçti 
ciddi misin , o kadar yakın olduğunu bilsem arardım seni kanka ya , offf offf ... !
Play Station 3 | Eyüp Sultan Camii Önü | Electro World Birgün Değil, Hergün Düşük Fiyat 61
yavaş yavaş bizim buraya geliyorlar sanırım
bugün hep istanbul galiba
ElectroWorldTur Electro World
İstanbul, Kartal az sonra...
ankara da oturan forum arkadaşlarım bu gün yok herhalde yarın için hepimiz bir yere dağılalım forumdaki diğer arkadaşlarda bize yardım etsin ben ulus kızılay civarı olabilir
ilk önce sabit bir yerlerde duralım kimin yerine geleceklerse hazır ol electroworld diye mesaj atsın
sonra şifreyi mesaj atsın bu benim fikrim
ElectroWorldTur Electro World
Samsung Notebook | Kartal Merkez Neyzen Teyfik Heykeli | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 10