0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kimse atmazmı yaa çıkcam hadi biri atarım desince çıkıyım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinümraniyeee ben çıkıyorummLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin benim profil bu cepten gircem msj olarak atarmısınızzzduvarına yazsam olur mu
ümraniyeee ben çıkıyorummLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin benim profil bu cepten gircem msj olarak atarmısınızzz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinümraniyeee ben çıkıyorummLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin benim profil bu cepten gircem msj olarak atarmısınızzzduvarına yazsam olur mufacebook hesabıma msj olarak demek istemiştim
yarın Gordıon kesın olacak...bana yardım edın olur mu facebook ekleyın telefonda veırrımmmm yarın bana yardım edecek olan var demıııı?? Gordıon buyuk ıhtımal olacak...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarın Gordıon kesın olacak...bana yardım edın olur mu facebook ekleyın telefonda veırrımmmm yarın bana yardım edecek olan var demıııı?? Gordıon buyuk ıhtımal olacak...ben yardrım ederım kuzum nasıl olsa ben gıdemıycem barı yararım dokunsun