0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
papatyaaaa akşam evdemisin ben dışarda olcam şifre verilirse haberleşelim mi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet ne bellı oldu bılıyormusunuz sukurler olsun sadece merkeze koymuyorlarrrr ohhhhhhhhhhh... cok sukur :D:D nılufer nere merkez nere cunku Ankara ama hep Kızılay oluyor bu gercek...du bakalım dıyorum artık...ınsallah Gordıon derler de ucarım...ama onunda önunde pek cok kısı var nilüfer nere merkez nere derken? nerelisiniz siz acaba?nilüfer zaten merkezdir merkez Heykel degılmı? ben mı yanılıyorum? Nılufer farklı bır yerde...Ankaralıyım ama Bursa da her yıl 3 ay kalırım ve sureklı gezerım evet yanlış biliyorsunuz, nilüfer-osmangazi- yıldırım iç içe geçmiş 3 merkez ilçedir, diğer ilçeleri de kattılar merkez ilçe diye ama laf olsun diye, yoksa merkezden dışarı çıkmıyorlar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet ne bellı oldu bılıyormusunuz sukurler olsun sadece merkeze koymuyorlarrrr ohhhhhhhhhhh... cok sukur :D:D nılufer nere merkez nere cunku Ankara ama hep Kızılay oluyor bu gercek...du bakalım dıyorum artık...ınsallah Gordıon derler de ucarım...ama onunda önunde pek cok kısı var nilüfer nere merkez nere derken? nerelisiniz siz acaba?nilüfer zaten merkezdir merkez Heykel degılmı? ben mı yanılıyorum? Nılufer farklı bır yerde...Ankaralıyım ama Bursa da her yıl 3 ay kalırım ve sureklı gezerım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet ne bellı oldu bılıyormusunuz sukurler olsun sadece merkeze koymuyorlarrrr ohhhhhhhhhhh... cok sukur :D:D nılufer nere merkez nere cunku Ankara ama hep Kızılay oluyor bu gercek...du bakalım dıyorum artık...ınsallah Gordıon derler de ucarım...ama onunda önunde pek cok kısı var nilüfer nere merkez nere derken? nerelisiniz siz acaba?nilüfer zaten merkezdir
evet ne bellı oldu bılıyormusunuz sukurler olsun sadece merkeze koymuyorlarrrr ohhhhhhhhhhh... cok sukur :D:D nılufer nere merkez nere cunku Ankara ama hep Kızılay oluyor bu gercek...du bakalım dıyorum artık...ınsallah Gordıon derler de ucarım...ama onunda önunde pek cok kısı var
saat kaça kadar olacak ve de bugün sadece İstanbul ve Bursa mı dağıtılıyor.yarın dağıtılmayacak mı.Bursa ve İstanbulda...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat kaça kadar olacak ve de bugün sadece İstanbul ve Bursa mı dağıtılıyor.yarın dağıtılmayacak mı.Bursa ve İstanbulda...o şekilde bilgi vermiyorlar güvenlik açısından öyle gerekliymiş