ümraniyedede c.tesi pazarı var kocaman hemde bura niye gelmiyolar 5 dk. lik mesafedeyim of ya offffff
ümraniyedede c.tesi pazarı var kocaman hemde bura niye gelmiyolar 5 dk. lik mesafedeyim of ya offffff
ay o pazarın ucu bucağı yok
Arkadaş pazarda arıyormuş,çok kalabalık nerde bulcam diyor.
ay o pazarın ucu bucağı yok
olsun alttan girer üstten çıkarım bulurum ümraniyede kampanyacı olan da çok yok diye düşünüyorum
Arkadaş pazarda arıyormuş,çok kalabalık nerde bulcam diyor.
söyle forum için yarışıyo bizden kimse kazanmadan bitmemeli bugün hızlı olsun bulduktan sonra dinlenir istediği kadar
Play Station 3 | Bursa Nilüfer Carrefour Otoparkı | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 63
çekirge dedikleri an kardelen'in yardımıyla sozten'in tahminiyle karagöz heykeline gitmeye başladım.ama yürüyerek.hiç de aklıma gelmedi araca binmek.elimde kart yoktu zaten binemezdim.saklıbahçe otoparkı dendi.yoldakilere sormaya başladım.önümde 1-2 çocuk vardı koşuyorlardı.onlarda soruyorlarmış.beni farketmediler.bilen birisi çıktı sonunda ve ileride dedi.şans önüme taksi durağı çıktı.atladım taksiye.çocukları geçtim fakat 1 dakika önce başkası gelmiş.belgeleri filan imzalatıyorlardı.tebrik ettim arkadaşı.döndüm evime.çekirge dendiği zaman biraz osmangazi'de cafede oyalandım.çekirgeyi duyunca çekirge caddenin ortasına gitmeyi düşündüm.yaklaştım da.trafik beni engelledi.araç bulamadım.bindim taksiye ama maalesef 1 dakika arayla kaçtı notebook.burada bana verilen destek önemliydi şu durumda benim için.kazandığımı düşünüyorum...varsa giden yardım isteyen seve seve bende yardım ederim...
kazananlar başka forumdan mı noluyor yavv:D
çekmeköyede gelsinler ulus pazarı var burada aaaaaaa geçen hafta seda sayana bile çıktı pazarımız aşk olsn yani
Sony Kamera Şevket Bülent Bereket'in Oldu!