Bursa İphone 4 dedi...

enişte çalışıyo şansa bak, arabda vardı altında
ben cevahark 1 dk la kactı valla c3 mıllet motorla gelmıs anında 3-4 kısı doldu zor,cevahır vıdeosununun arkasındakı kısı benım.acıklandıktan yaklasık 1 dk da bıttı
Sozten kameralar büyükcemi..Ona göre bende gezincem az sonra?
Konya çıkınca telefonuım olan arkadaşlarım beni arayaın aman.. Kontur dert değil
Nokia C3 Cihan Çavuş'un oldu! Bursa Osmangazi iPhone 4'e hazır ol !!!
ben cevahark 1 dk la kactı valla c3 mıllet motorla gelmıs anında 3-4 kısı doldu zor,cevahır vıdeosununun arkasındakı kısı benım.acıklandıktan yaklasık 1 dk da bıttı
kacti mi yani uzuldun sozten peki gorevliler nasil tipler? Kostumleri nasil? Hemen anlasiliyor mu ew'den olduklari
iPhone 4 | Bursa Osmangazi Zafer Plaza Önü | Electro World Birgün Değil, Hergün Düşük Fiyat 36
kacti mi yani uzuldun sozten peki gorevliler nasil tipler? Kostumleri nasil? Hemen anlasiliyor mu ew'den olduklari
/photo.php?fbid=173103906079332&set=a.158224334233956.34696.120472234675833&type=1&theater
Bunu yazmışlar. Başına facebook adresini yazıyorsun. Link veremiyorum.
Sozten kameralar büyükcemi..Ona göre bende gezincem az sonra?
Konya çıkınca telefonuım olan arkadaşlarım beni arayaın aman.. Kontur dert değil 
kızli erkeklı 3-4 sabıt degıller geldıklerğ anda sıfre cıkıyor burda 2_3 durak vardı ben karsıya gecerken 3-4 kısı zaten gelmıstı kamerada kucuk el kamerası
Kırmızı da karakolluk olunmustu bunda da olunur bu gıdısle...!!

Zafer Plaza nın önune bu saatte konulurmu?! darp mı cıksın!!