Kadıköye gidecekler vardı ya inşallah gitmişleridr..
Daha uyumadım ya.Karışcak bun iş ama size diyim.Bir anda saati belli olmadan söylerlerse şans var değilse imklansız kazanmak.Kendileride kurtulmaz sonrasında çıkıcak karalamalardan. 40 dk önceden kadıköymü denir ya.. Çık ortaya kadıköyde boğanın oradaki bir banktayız felan de ama anında de..
Daha uyumadım ya.Karışcak bun iş ama size diyim.Bir anda saati belli olmadan söylerlerse şans var değilse imklansız kazanmak.Kendileride kurtulmaz sonrasında çıkıcak karalamalardan. 40 dk önceden kadıköymü denir ya.. Çık ortaya kadıköyde boğanın oradaki bir banktayız felan de ama anında de..
kesinlikle katılıyorum duvarlarınada yazdım zaten böyle saçmalıkmı olur
Aynen öyle..Kavga falan demişlerdi de harbiden davetiye çıkardılar.100 kişi vardır şimdi orda karmaşa çıkması garanti.
40 dk önceden Kadıköy denipte birde üstüne boğa denirmi.Ben bile dediöm boğa diye önden siz düşünün.Saçmalamaya başladılar.Yazın arkadaşlar parola ve yer zamansız çıksın bu ne ya deli ettiler sabah sabah..
Kadıköy Ebrulara uzakk 
evett kuzum bakırköydeyiz bizzz

burayada koyarlar ama bence bu arada kadıköy fenerbahce stadında olabilir arkadaslar ole bişi diolardı haberiniz olsun