0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim co pilotlar salam bakalm.. Hadi hayrls hepimize bol anslar arkadalar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVenüs hanım beni hiçe saymayın bende çamlıktayım Hehehe sen daha Diazem'le konuşmadın heralde.Ben hediyenin peşinde koşarken Bio'da hediyenin peşinde koşanların peşinden koşturacak.Kahveden adam toplamış ellerine odun vermiş alıştırma yapıyo şimdiden. Electro World'un hediyesini bulamazsak bile Mümin'in HTC yi kesin buluruz diyo Bu işin şakası tabi,bakalım nerede toplaşcaz bakalım hangimize yakın koyacaklar ödülleri, elimden almaya kalkmasında o benim diye bio başka bişi istemiyom
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVenüs hanım beni hiçe saymayın bende çamlıktayım Hehehe sen daha Diazem'le konuşmadın heralde.Ben hediyenin peşinde koşarken Bio'da hediyenin peşinde koşanların peşinden koşturacak.Kahveden adam toplamış ellerine odun vermiş alıştırma yapıyo şimdiden. Electro World'un hediyesini bulamazsak bile Mümin'in HTC yi kesin buluruz diyo Bu işin şakası tabi,bakalım nerede toplaşcaz
Venüs hanım beni hiçe saymayın bende çamlıktayım
"Bunu buraya ben koymuştum" diye iftira bile atabilirim.
bende bakırköy taraflarında dolanabilirim gamzeee senide gorcekmiyimmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bakırköy taraflarında dolanabilirim gamzeee senide gorcekmiyimmm canım ben bundan hiçbirşey anlamadım vallah anlatırsan sevinirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bakırköy taraflarında dolanabilirim gamzeee senide gorcekmiyimmm canım ben bundan hiçbirşey anlamadım vallah anlatırsan sevinirim canım ornek veriyorum bakırköy meydan d&r yanındaki sokakta hediye diycekler facebooktan ilk bulan hediyeyi kazancak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bakırköy taraflarında dolanabilirim gamzeee senide gorcekmiyimmm canım ben bundan hiçbirşey anlamadım vallah anlatırsan sevinirim canım ornek veriyorum bakırköy meydan d&r yanındaki sokakta hediye diycekler facebooktan ilk bulan hediyeyi kazancak o buralarda olursa giderim ama bak ipad olursa bilmiyorum büyük kavgalar çıkabilir