dostlar...facebook hesabım calındı...facebook a maıl attım ve tum sıfrelerımı degıstırdım...admın oldugum uc grubuma da kötu fotograflar eklenmıs...benım arkadasım olan herkese duyrulur...hepınızden sonsuz özur dılerım,hakkınızı helal edın bır sorun cıkarsa...
geçmiş olsun benimde dün hesabıma adanadan girilmeye çalışılmış
benimde hesabıma çok sık girilmeye çalısılıyor,alıstım artık,bakıyorum girilmeye çalısılmayan sehir kalmamıs neredeyse:) ellerine ne geçecekse:D
acunn.com un facebook sayfasını bile bugün ele geçirmişlerdi.
geçmiş olsun
ya evet benim anneminde hesabına eveli gün adanadan girilmiş hemen değiştirdim şifresini annemin hesabını arada kampanyalara katıyorum faceten ama bukadarda olmaz artık iyice sapıttılar yani yeterr artık ama yaaa
geçmiş olsun.. bişey sorucam hesabımıza girilmeye çalışıldığına nasıl baktınız nerden öğrendiniz bende bakayım.. ay milletin hiç işi yok yaa facebook çalıyor...
herkesi yoklamışlar adanadan hep kampanyacılara mı denk geldi. haftasonu bene ve eşimin de hesabına girilmeye çalışılmış. değiştirdim şifreyi
geçmiş olsun.. bişey sorucam hesabımıza girilmeye çalışıldığına nasıl baktınız nerden öğrendiniz bende bakayım.. ay milletin hiç işi yok yaa facebook çalıyor...
ben aöf sosyolojı grubunun 3500 kısılık sayfasının admınıydım...malesef bır muddet ayrılmak zorunda kaldım...admın sıfatıyla bır turbanlı kızın acık fotografını koymuslar begenın yazmıslar...dıger admın arkadaslarım ınanamadı ve herkes baktı hesabına...benı eklemıs kendıne ve daha sonra bunları yapmıs...