Gönderen Konu: Anneler Günü Hediyeleri, Annelerini Buldu! :)  (Okunma sayısı 1160 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jadeE

• Acemi Kampanyacı
  • **
Anneler Günü Hediyeleri, Annelerini Buldu! :)
« : 10 Mayıs 2011, 14:27:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Anneler Günü Hediyeleri, Annelerini Buldu! :)
Anneler Günü için bir anne adayına Doğum Fotoğrafı çekimi hediye edeceğimi şu yazıda belirtmiş, anne adaylarının yorumlarını beklediğimi söylemiştim. Çok tatlı yorumlarla bir sürü anne adayı talip oldular hediyeye.

Aslında kurayı minik elleri ile Lulu’muz (Arkadaşlarım Jbid ve Masis’in tatlı kızları) çekecekti ama bu haftasonu o kadar yoğun bir program yapmış ki kendine küçük hanımefendi, kurayı çekmeye gelemedi. Ben de yorum bırakan 49 anne adayının isimlerini listeleyip random.org sitesinden yaptım çekilişi.

Doğum fotoğrafını 40 numaralı anne adayı Aylin kazandı. (random.org a numaraları girip tıkladığımda 40 rakamını görünce gülümsedim, 40 haftayı çağrıştırdı bana:)

Öncelikle Aylin’i tebrik ediyorum. Bebeğini kucağına alacağı o eşsiz günde birlikte olacağız.
Şimdi gelelim diğer 48 anne adayının sürprizine. Gönlüm onları elleri boş göndermeye razı olmuyor. Aşağıda isimleri yazılı olan (tüm anne adaylarının isimlerini yoruma bıraktıkları şekli ile yazıyorum) anne adayları stüdyoda hamilelik fotoğrafı kazandılar! Kendilerini stüdyomda ağırlayıp, hamilelik fotoğraflarını çekeceğim (dilerlerse eşleri ile birlikte gelebilirler çekime)

Şimdi aşağıda isimleri bulunan anne adaylarından 0216 36 800 36 numaralı telefonu arayarak hamilelik çekimi için rezervasyon yaptırmalarını rica ediyorum. (Telefon yerine eposta ile iletişim kurmak isteyenler için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) Muhtemel doğum tarihi daha önce olan anne adaylarına elbette öncelik vereceğiz ki doğumları olmadan hamileliklerini çekebilelim, böylece doğumuna henüz vakit olan anne adaylarının da göbekleri iyice belirginleşmiş olur :)

Yorum bırakan, çekilişe katılan, güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Anneler gününüz bir kez daha kutlu olsun!

Sevgiler,

Alev Durmuşoğlu
Doğum Fotoğrafçısı

Doğum Fotoğrafı Kazanan Anne Adayı

Aylin (yorum bırakırken soyadını yazmamış ama e-posta adresinden anladığım kadarıyla soyadı Kuzgunlu:) Kendisine e-posta ile müjdeyi verdim:)

Stüdyoda Hamilelik Fotoğrafı Kazanan Anne Adayları

Özge Tuncay
Tuğba Pişkin
Selda
Tulin
Esin Erçel
Zuhal Köklü
Şebnem Tunç
Berna Zeroglu
Damla Hürmüzlü
Zeynep
Murat Demirağ (Eşi Adına)
Melis Özgür (Kuzeni Adına)
Tuğçe Akay
Meltem Bozkurt
Ayşegül Ilbayi
Dilek Ateş
Gülçin Altuntop
Aysun Düzgün
Nihal Kuru
Ebru Karaca
Tülay Avcı
Rukiye Kaya
Çınay Atalay Oran
İrem Çelikbaş
Duygu Okut
Mükerrem Peker
Çiğdem Kapan
Sıbel Akgun
Aslı Yeğin Arslan
Ceyda Şen
Elif Şahbazoğlu
Ayşe Orhan Oyanik
Özlem Meşhur
Nagehan Özen
Banu Temel
Senem Zeybek
Zeynep Dilek
Esra
Samet (Eşi Adına)
Zeynep Serpil Bozkurt
Ahu Demirli
Tulin Sevin
Duygu Topcu Keleş
Dilek Dil
Sibel Hurşutağaoğlu
Aliye Erdem Yıldız (Kızkardeşi Adına)
Neslihan Aksu
Selda Kurak

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
Ynt: Anneler Günü Hediyeleri, Annelerini Buldu! :)
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2011, 14:39:49 »
tebrikler,ben kazanamamışım  :(

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: Anneler Günü Hediyeleri, Annelerini Buldu! :)
« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2011, 15:05:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tebrikler,ben kazanamamışım  :(
eşiniz hamilemiydi ki?
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.