bırısıne kazanmak ıcın ugrasıyorum ama yok olmuyor
Burada kazanmak için günlerce uğraştım,1 tane dahi kazanamdım.Şimdi çıkıp da bazılarının bilmem şu kadar kazandım demesi ne kadar etik acaba?
fena sayılmaz 5te 4 
durmak yok kazanmaya devam, ne kadar kazanıyorsan kazan, buraya hergün 5 te 4 5 te 5 yazman senin etikten uzak olduğunu gösteriyor...
bugün ilk defa katıldım telefon numarasının başına 0 koymuşıum baştan yazana kadar çoktan bitmiştir şampuan kazanamayınca tüpe sarayım dedmim
fena sayılmaz 5te 4 
durmak yok kazanmaya devam, ne kadar kazanıyorsan kazan, buraya hergün 5 te 4 5 te 5 yazman senin etikten uzak olduğunu gösteriyor...
öyle laflar diyonuzki sanki hepsini kendime kazanıyorum. kendime sadece 4 tane kazandım diğerlerini akrabalarıma ve forumdakilere kazanıyorum
fena sayılmaz 5te 4 
öyle laflar diyonuzki sanki hepsini kendime kazanıyorum. kendime sadece 4 tane kazandım diğerlerini akrabalarıma ve forumdakilere kazanıyorum
Smile, ben kendinize kazansanız bile laf etmem, isterseniz 50 tane kazanın benim sizden farkım yok böyle yarışmalarda, sadece yazmayın millet üzülüyor onlar daha 1 tane kazanamamış bu durum zorlarına gidiyor benim demek istediğim sadece bu
yoksa bende aygaz zamanında eşe dosta kazandım birsürü ama yazmadım diğerlerinin zoruna gitmesin diye
fena sayılmaz 5te 4 
Smile, ben kendinize kazansanız bile laf etmem, isterseniz 50 tane kazanın benim sizden farkım yok böyle yarışmalarda, sadece yazmayın millet üzülüyor onlar daha 1 tane kazanamamış bu durum zorlarına gidiyor benim demek istediğim sadece bu
yoksa bende aygaz zamanında eşe dosta kazandım birsürü ama yazmadım diğerlerinin zoruna gitmesin diye
o zaman bu mantıkla yola çıkarsak kimse kazandıklarım listesi yapmasın malum kazanabilen var kazanamayan var
olaya bakışınız çok sığ, hayırlı günler dilerim size...
tebrikler arkadaşlar bende birileri yayınladıkça katılıyorum ama olmuyor