ya arkadaşlar bişeyi çok merak ediyorum kimse cevap vermiyor.
aynı telefon numarasıyla tekrar kazanılabılıyor mu?kazanan var mı?ya da aynı isimle?
ecrim dün sanada denedim suzan isimli kişiye olmadı ama tel nosuna çözüm bulmanda fayda var...
yengemin ablasına kazandım ... kadının ismi ayşe telefondaki ipragaz yetkilisi fatma diye konuşmuş oda hiç bozuntuya vermemiş adresini filan vermiş... ablası balıkesirde... neyse yengem aramış kendi cebinden ona kazandığım nodan ipragazı, hemen sivastansınız demişler
evet ablam adına arıyorum demiş oda isim karışıklığı olmuş vs. onun tel ama isim yanlış ama bizdeki kayıt bu demişler ısrarla ben nuran adında kimseye denemedim oysa... hatta telde benim adımıda vermişler onun tüpünü bugun teslim ettik diye...
canım ev telefonu arada bir tekliyor diye takmıyorduk ama bu kampanya için takmayı düşünüyorum.uğraşıyorum bende olmuyor.madem ki ev telefonundan birden fazla kazanabiliyorsak aile bireyleri adına kazanmayı çok istiyorum.
canım rica etsem bugun de uğraşabilir misin?uğraşabilirsen ev tel numaramı mesaj atayım şimdi.