bitane kazanamam gerek bir turlu olmuyor ya
yaaa benim ipyi kara listeye almışlar sanki. 30 sn.de yapıyorum ama çıkmıyor artık.
yaaa benim ipyi kara listeye almışlar sanki. 30 sn.de yapıyorum ama çıkmıyor artık.
alsalar beni alırlardı hergün aynı pc den

henüz hiç ıskalamadım : maş. diyimde kendime nazarım değer:)
ya arkadaşlar bişeyi çok merak ediyorum kimse cevap vermiyor.
aynı telefon numarasıyla tekrar kazanılabılıyor mu?kazanan var mı?ya da aynı isimle?
50 i geçe diye açtım bekliyorum 4 gözle meğer daha 11 50 ymiş

geçenlerde 17 50 de beklemiştim bi türlü açamamıştım anlayana kadar deli olmuştum

kafayı yemeye başladım ruyamda tüp görür oldum

bide ikiz tepemden inmeyen iki bebekle kazanamasamda beklemek ayrı bir mutlulukmu desem ne desem
aynı telefon numarasıyla tekrar kazanılabılıyor mu?kazanan var mı?ya da aynı isimle?
bana olmadi ama ev telefonunu o evde yasayan herkes yazabilir ayni isme tekrar vereceklerini zannetmiyorum
bana olmadi ama ev telefonunu o evde yasayan herkes yazabilir ayni isme tekrar vereceklerini zannetmiyorum
oh ıyı o zaman.bugun uğraşayım .çok teş.ederim sonunda bır cevap veren bulundu.
ecrim dün sanada denedim suzan isimli kişiye olmadı ama tel nosuna çözüm bulmanda fayda var...
yengemin ablasına kazandım ... kadının ismi ayşe telefondaki ipragaz yetkilisi fatma diye konuşmuş oda hiç bozuntuya vermemiş adresini filan vermiş... ablası balıkesirde... neyse yengem aramış kendi cebinden ona kazandığım nodan ipragazı, hemen sivastansınız demişler

evet ablam adına arıyorum demiş oda isim karışıklığı olmuş vs. onun tel ama isim yanlış ama bizdeki kayıt bu demişler ısrarla ben nuran adında kimseye denemedim oysa... hatta telde benim adımıda vermişler onun tüpünü bugun teslim ettik diye...
evet sanki benimde öyle 30 sn bile olmadan deniyorum kaç gündür nilgüne olmuyor ,
benım telefon numarası aynıydı ama ısımler farklıydı sadece bıtanesını aradılar dıyerını aramadılar