Gönderen Konu: Kampanya - Oy Yalan Hile Yapan Kazanıyor  (Okunma sayısı 6810 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Kampanya - Oy Yalan Hile Yapan Kazanıyor
« Yanıtla #30 : 10 Mayıs 2011, 14:59:57 »
Çok komik firmaların tepkisi bugün Glade den mail alıdm bir bilgisayardan çok sayıda oy atılmış diye benim puanlarımı silmişler ama çok merak ediyorum 1inci olan arkdaşların 1500 oyu var acaba onlar bir bilgisayrdan değilde ne?  Ama 2700 lü oylarıda silmişler büyük ihtimalle o 2700lülerde beni şikayet etmiştir belki yada düzene karşı gelmenin sonucudur. Zaten uyduruk bir oda koksu için bu kadar salak bir sistemle uğraşamam.Adamlar düşünemiyormu acaba o 1300 oyda 1300 kişiden mi geliyor acaba ?
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı sunayaren

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şans,hazırlıkla fırsatın karşılaştığı köşe başıdır
« Yanıtla #31 : 10 Mayıs 2011, 17:35:42 »
canım çok haklısın bu tür insanlar yüzünden kazanma umudumuzu da kaybediyoruz hiç bir etkinliğe hevesle katılamıyoruz glade olayına başta bende katıldım gayette iyi gidiyordum 50 ye yakın tasarım hazırladım puanlarım 50 iken kimsede 10 puan bile yoktu bir anda top 100 diye bir şey çıktı puanları fırlamış durumda biz 99 larda bile yokuz ayrıca ada adının sonuna kampanya ekleyen katılıyo her b...a fcede her yarışmanın sonuçlarında aynı isimler nedir bu sahtekarlık aç gözlülük ya..allah gözünüzü doyursun be..açık inovasyondada merak etme oylama sonucuna göre seçilmiyo birinci allahtan bir o adil ..yakında onu da keşvederler merak etmeyin..
her güneş batışında bir parçan eksilir...

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 10 Mayıs 2011, 17:55:02 »
Hemen Glade Kadınına cevap yazdım ve top 100 de olanların her gün 60 oy aldıklarını bu oyların hepsinin başka bilgisayarlar tarafından atılıp atılmadığını sordum. Bana verilen cevap bunu ayıklayan bilgisayr sistemi var ve o puanları siliyor. Bu yalan öyle olsa o ilk 10 daki kişilerin oyları o durumda olmazdı çok eminim. Bir tek ben yaptıysam ibr hile dedim beni lütfen şimdi atın önmeli değil deidm atmamışlar ama kendim bakıcam şimdi tasarımımı nasıl silebilirim diye.

Ve evet dediğiniz gibi bazı kampanyalarda nasıl oluyorsa hep aynı isimler kazanıyor bende fark ettim. Merak ediyorum bunalrın sırrı nedir. Çok ilginç bir olay ve nedne gözgöre göre bu yarışmalları düzenleyenler izin veriyor.

Ben şikayet ettim diye benim oylarım silinirken diğer hilebazların oylar hala 1300 lerde şaka gibi.

Birde yeni moda Facebook da rakibin hesabını kaptmak bu sorunu yaşayanlara tavsiyem rakiplerinin Facebooklarını bloklasınlar ne onlar sizi görsün ne siz onları . Bu bir sorun olmaz heralde benim aklıma bu çözüm geldi.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı sunayaren

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şans,hazırlıkla fırsatın karşılaştığı köşe başıdır
« Yanıtla #33 : 11 Mayıs 2011, 08:47:22 »
facede yaışma düzenleyenlerinde bu işin içinde olmadıkları ne malum küçük ödüller neysede büyük ödüllerin başında hep aynı bilindik isimler geliyor..ayrıcada ben düşünüyorum ki her hangi bir kampanyaya bağlıysa bize daha çok arkadaş getirir bloğu varsa reklamımızı yapar düşüncesiyle iletişime geçiliyor bu insanlarla arkadaş sayısıylada alakalı bence ama helal değil..sonuna kadar böyle düşünen sahtekarlara haram zıkkım olsun onlar da aile geçindiriyor bu kadar insanın ahıyla olmaz bu işler bi gün ayakları taşa takılır!!!
her güneş batışında bir parçan eksilir...