Gönderen Konu: Lütfen Okuyun!!  (Okunma sayısı 1002 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Lütfen Okuyun!!
« : 07 Mayıs 2011, 13:20:38 »
dun gecekı yarısmamız ıcın herkese sonsuz tesekkur ederım kendı adıma da Pınar adına da
ve maıl atmıstım

gıttıgıdıyordan gelen cevap!!:

"Kübra Hanım yarışmamız beğeni üzerine yapılmıştır.Kim en çok beğeni toplarsa çeki alan o olur.Sağlıklı günler diliyorum."

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
Ynt: Lütfen Okuyun!!
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2011, 13:36:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dun gecekı yarısmamız ıcın herkese sonsuz tesekkur ederım kendı adıma da Pınar adına da
ve maıl atmıstım

"Kübra Hanım yarışmamız beğeni üzerine yapılmıştır.Kim en çok beğeni toplarsa çeki alan o olur.Sağlıklı günler diliyorum."

cnm bende mail attım hiç geri dönüş yapmaya tenezzül bile etmediler bana yuhh yani göz görere göre nasıl kabulleniyorlar bu durumu şaşıyorummm

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: Lütfen Okuyun!!
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2011, 13:38:46 »
ve maıl atmıstım

cnm bende mail attım hiç geri dönüş yapmaya tenezzül bile etmediler bana yuhh yani göz görere göre nasıl kabulleniyorlar bu durumu şaşıyorummm

Pınar'ım 48 maıl attım...ben attım kuzene attırdım herkes attı yerıme...e cevap da verdıler sonunda...vallahı ben hakkımı helal etmıyorum gerısını bılmem...bu kadar kısı destekledı ıkımızı...neler yaptı herkes ya...neyse bundan sonra bende fake cı olcam en beterını bızde yapalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter