Gönderen Konu: doping adsl  (Okunma sayısı 1462 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı elica

• Acemi Kampanyacı
  • **
doping adsl
« : 07 Mayıs 2011, 09:45:58 »
arkadaşlar merhaba ,
dün evdeyken telefon geldi doping nternetten aradııklarını söyelediler. ve kampanyaları varmış ilk 6 ay 15 sonraki aylar 30 ödeyecekmişim banada cazip geldi kabul ettim bugünde eve gelip baglayacaklar ama doping hakkında hiçbir bilgim yok bilgisi olan memnun kalan yada şikayeti olan arkadaşlarım varmı   ttnettemi kalsaydım acaba bana görüşlerinizle yardımcı olurmusunuz. iyi birşeymi yaptım acaba pişman olurmuyum dolandırıcı falan degillerdir umarım.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: doping adsl
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2011, 10:00:03 »
Siz bilirsiniz tabi Biri yada Smile'da bile memnun olmayanlar varken, çoğu kişi TTnet derken...Doping ben hiç duymadım. Biraz araştırın isterseniz. O tür kampanyaları hemen her şirket zaten yapıyor.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2011, 10:20:48 »
evet böyle kampanyalar çok bulabilirsiniz bende doping kullanıyorum sorun yok memnunum ama kota aşımında çok yazıyor şu ana kadar 1 kere aştım 4gb lıkta 2 katı para geldi ama internet sitesinden kontrol ediliyor kısacası fena değil :)
...

Çevrimdışı elica

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2011, 11:05:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Siz bilirsiniz tabi Biri yada Smile'da bile memnun olmayanlar varken, çoğu kişi TTnet derken...Doping ben hiç duymadım. Biraz araştırın isterseniz. O tür kampanyaları hemen her şirket zaten yapıyor.

boşta bulunmuş oldum sanki başka firma indirim yapmıyormul gibi zaten indirimide  6 aylık sonra yine 30 olacak şuanda zaten 29luk ttnet paketine üyeyim  teşekkürler görüşünüz için :)

Çevrimdışı elica

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2011, 11:09:30 »
evet böyle kampanyalar çok bulabilirsiniz bende doping kullanıyorum sorun yok memnunum ama kota aşımında çok yazıyor şu ana kadar 1 kere aştım 4gb lıkta 2 katı para geldi ama internet sitesinden kontrol ediliyor kısacası fena değil :)

memnun olmanız güzel sevindim. kadın banada 4gblık paket 14 tl ilk 6 ay  sonraki ay 29 dedi   6 gblık ta 15tl ilk 6 ay diger aylar 30 dedi 1 tl fark oldugu için 6 gblık yaptım geçmem herhalde 6 gblık paketi kolay kolay  2 yıl sözleşmeyi fesh edemeyecegim etsemde 60 tl ödeyecekmişim  görüşünüz için teşekkürler araştırıyorum daha kötü birşeye rastlamadım ama bakalım .

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2011, 11:21:25 »
Bence Smile Adsl çok daha iyi, Önce TTnet, sonra Superonline kullandım, şimdi smile kullanıyorum çok memnunum.

Eğer almak istersen indirimlere bakabilirsin.

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2011, 12:07:35 »
dopingden bizi de aramışlardı araştırdık ama telefonda söyledikleri çok farklıydı kampanyalarından.o yüzden güvenilir bulmadık. istemedk

Çevrimdışı elica

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 07 Mayıs 2011, 12:28:35 »
dopingden bizi de aramışlardı araştırdık ama telefonda söyledikleri çok farklıydı kampanyalarından.o yüzden güvenilir bulmadık. istemedk

ya size ne dediler telefonda ben internet istesine baktım.  söyledikleriyle kampanyaları tutuyor ama tabi faturayı görünce karar vermek gerekir.  şaşırdım ne yapacagımı yaaa :(

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2011, 12:29:38 »

ya size ne dediler telefonda ben internet istesine baktım.  söyledikleriyle kampanyaları tutuyor ama tabi faturayı görünce karar vermek gerekir.  şaşırdım ne yapacagımı yaaa :(

ya tam hatırlayamıyorum ama mesela hız konusuydu sanırım. hızı bize yüksek söylemişlerdi. ama internetten bakınca 1 mbit olduğunu görmüştük