Gönderen Konu: Acer Mutlu Renkler Yarışması(5 Mayıs 2011 – 2 Haziran 2011)  (Okunma sayısı 7843 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gozer

• Yeni Kampanyacı
  • *
ACER MUTLU RENKLER YARIŞMASI

Yarışma Koşulları

ACER Bilgisayar Mutlu Renkler yarışmasına katıldığınızda aşağıdaki koşulları kabul etmiş sayılırsınız.

Genel Kurallar

Acer Bilgisayar sayfasını beğenerek ve Happy Netbook uygulamasını kullanarak, sayfa kullanımı ve yarışmalara katılım koşullarının tamamını okuduğunuzu, içeriğini tamamen anladığınızı ve bu sayfada belirtilen tüm hususları kayıtsız, şartsız kabul edip, onayladığınızı kabul ederek, belirtilen bu hususlar ile ilgili herhangi bir itiraz ve defi ileri sürmeyeceğinizi açıkça beyan ve taahhüthgk etmiş oluyorsunuz.
4 adet “Acer Aspire One Happy Netbook” hediyeli uygulama Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde 5 Mayıs 2011 – 2 Haziran 2011 17:00 (TSI) tarihine kadar sürecektir.
Her kullanıcı, soruları doğru bilene kadar istediği yarışmaya katılabilir. Örneğin, seçilen Mavi renk için sorulan sorulara doğru cevap verildiğinde, çekiliş hakkı kazanmış olursunuz ve diğer renkler için de soruları cevaplayıp çekilişe katılabilirsiniz.
Her renk için 5 soru sorulmaktadır ve çekilişe katılmak için bu 5 soruyu da doğru cevaplamak gerekmektedir.
Yarışmaya katılabilmek için Acer Bilgisayar sayfasını “beğenmek” gerekmektedir.
Acer Bilgisayar, yarışmaya katılanlara pazarlama amaçlı e-posta gönderme hakkına ve diğer firmalara yönlendirme hakkına sahip olur. Katılımcılar, bu bilgileri kullanılmasını yarışmaya katılarak kabul etmiş sayılırlar.
Acer Bilgisayar, kayıt kurallarında yapılabilecek herhangi bir hatadan, değişiklikten ve doğuracağı sonucundan sorumlu değildir.
Sadece Türkiye sınırları içerisindeki kişiler bu yarışmaya katılabilir. Başka ülkelerden yarışmaya katılanların hediye kazanması durumunda başvuruları iptal edilir.
Acer Bilgisayar herhangi bir açıklama yapmadan yarışmayı iptal etme, askıya alma, durduma hakkına sahiptir. Katılımcıların yarışa katılım bilgilerini hiç bir açıklama belirtmeden yarışmadan çıkartma / silme hakkına sahiptir.
Herhangi bir neden ile uygulamanın durdurulmashgkı sonucunu doğacak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, ödüle hak kazanılmış olsa dahi, önceden haber verilmeksizin uygulamanın durdurulmasından dolayı, Acer Bilgisayar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve herhangi bir tazminat talep edilemez.
Katılımcılar, bu şartnamedeki hükümleri bütünüyle kabul etmiş sayılırlar.

Katılımcılar

Acer Bilgisayar sayfasındaki uygulama için herhangi bir yaş sınırlaması yoktur. Ancak ödüle hak kazanabilmek için 18 yaşından büyük olma şartı aranmaktadır.
Yarışma Acer Bilgisayar ofisi çalışanları ve birlikte çalıştıklar medya / tasarım ajanslarının çalışanları yarışmaya katılamaz.
Uygulamaya katılan kullanıcılar gerçek ad, soyad ve iletişim bilgilerinin yer aldığı Facebook profilleri ile yarışmaya katılmak zorundadırlar. Ödül kazanılması durumunda beyan edilen iletişim bilgilerinden kendilerine ulaşılacaktır.
Katılımcılar Acer Bilgisayar’a, isimlerini medya ve diğer mecralarda kullanma hakkını verir.
Katılımcılar Acer Bilgisayar’ın yarışma kurallarını istediğihgk zaman istediği nedenle değiştirme hakkı olduğunu kabul eder.
Kayıt forumunu dolduran ve yarışma kural ve şartlarını kabul eden katılımcılar, kendileri hakkında elde edilen bilgilerin, isim, soyad, e-posta, Acer Bilgisayar tarafından pazarlama ve reklam amaçlı olarak kullanılabileceği iznini geri dönülmez bir şekilde verirler.

Yarışma Bilgisi

Süre: 5 Mayıs 2011 – 2 Haziran 2011
Sonuç duyurusu: 6 Haziran 2011 tarihinde Acer Bilgisayar Facebook sayfası duvarında duyurulacaktır.
Ödüllerin teslimi: 7 Haziran- 20 Haziran 2011 tarihleri arasında
Ülke: Türkiye

Yarışmaya Katılım

Her kullanıcı, soruları doğru cevaplayana kadar yarışabilir.
Herhangi bir renk için sorulan 5 sorunun tamamını bilen kullanıcı, yarışmaya katılım hakkı kazanır. Diğer renkler için de yarışmaya devam edilebilir. Her kullanıcı 4 renk için de yarışmak için her renk uygulamanın sorularını doğru bilmek zorundadır.hgk
Ekstra çekiliş hakkı kazanmak isteyen kullanıcılar, arkadaşlarını bu uygulamaya davet ederek ekstra çekiliş hakkı kazanabilir. Sizin davetiniz üzerinden yarışmaya katılan her arkadaşınız, size 1 tane ekstra çekiliş hakkı kazandırır. Ancak, arkadaş davet ederek maksimum 20 kazanma hakkı elde edebilirsiniz.

Ödüllendirme

4 adet “Acer Aspire One Happy” hediyeli yarışmaya katılanlar ve ekstra çekiliş hakkı kazananlar, bilgisayar tarafından rastgele seçilerek belirlenecektir.
Acer Bilgisayarhgk, ödül kazananlarla irtibata geçerek kimlik doğrulaması yapacaktır.

facebook.com/AcerBilgisayar
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2011, 23:34:47 Gönderen: catpat07 »

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Acer Mutlu Renkler Yarışması(5 Mayıs 2011 – 2 Haziran 2011)
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2011, 08:31:19 »
macbook pro m olsa keşke  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı borty

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Acer Mutlu Renkler Yarışması(5 Mayıs 2011 � 2 Haziran 2011)
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2011, 17:15:35 »
link

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2011, 20:03:30 »
konu 2 yerde farklı başlıklar altında açık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı aslizehram

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 10 Mayıs 2011, 17:41:39 »
dogru cevapları bulamıyorum ya ???

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 10 Mayıs 2011, 17:51:13 »
dogru cevapları bulamıyorum ya ???
haklısınız çok zor sorular ..

Çevrimdışı gunebakan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 10 Mayıs 2011, 17:55:44 »
benim laptop'um bozuldu  :( :( keşke çıksa da para vermekten kurtulsam  :)

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #7 : 10 Mayıs 2011, 18:05:00 »
ben hepsini full yaptım soruları hatırlamıyorum ama sorarsanız cevapları verebilirim ..

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2011, 18:43:01 »
ben hepsini full yaptım soruları hatırlamıyorum ama sorarsanız cevapları verebilirim ..

bende 3 renk için yaptım.. bir renk için bir soruya takıldım kaldım ama hangisinin yanlış olduğunu söylemiyor..
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2011, 23:50:16 »
yeşile göz koydum inş. kırk yılda birde olsa kazanabilirim
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.