Gönderen Konu: facebook sorunu  (Okunma sayısı 1634 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
facebook sorunu
« : 04 Mayıs 2011, 22:12:42 »
arkadaşlar ben msj gönderiyomuşum gibi herkese mesaj gitmiş ne oldu anlamadım herkes cevap dönmüş bana bir dürü msj olmuş facemde sizde öle bir sorun varmı
msj şu:
yaklaşık bir saat önceSohbet'ten gönderildiNurşen Krnlk
sLm Profilimdeki Sayfayı Şikayet Et Çünkü Atatürk e Saygısızlık Yapmışlar   ??? ??? ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Ynt: facebook sorunu
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2011, 16:16:51 »
yaaa yıne aynı oldu nıye boyle oluyor herkese ben yollamısım gıbı mesajlar gıdıyo  :'( :'( :'( :'( :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2011, 16:17:55 »
herkeste var sanırım biraz önce bizim komşuda aradı beni face mesaj bölümü kafayı yemiş filan dedi işten çıkınca bakarım dedim genel sanırım sorun
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2011, 16:19:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
herkeste var sanırım biraz önce bizim komşuda aradı beni face mesaj bölümü kafayı yemiş filan dedi işten çıkınca bakarım dedim genel sanırım sorun
ay valla nasıl sey anlamadım gıttı bırısı profılımde bır sey yayınlıyo sonra o herkese msj olarak gıdıyo  :'(

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2011, 16:22:21 »
şeyde olabilir virüs vardı bir ara sohbetten bulaşıyordu herkese gidiyordu oda olabilir
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2011, 16:24:16 »
ben sohbet alanını acmıyorum zaten ıstesemde acamıyorum ama anlamadım valla korkmaya baslar-dım

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 05 Mayıs 2011, 16:26:30 »
explorer ın yeni sürümü değildir