Bağlanılan Hatırlatmalar

• Sensodyne(Radikal): 24 Haziran 2011

Gönderen Konu: Sensodyne den sony 3d tv,apple ipad ve ipod shuffle ler.  (Okunma sayısı 3384 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
migros ve sanal market ten 5 mayıs-5 haziran 2011 tarihlerinde moneyclub ve moneyvisay la
tek seferde her 10 tl sensodyne,parodontax,corega alışverişine bir şans çekilişle...
*1 kişiye Sony 3d tv kdl-46nx170
*10 kişiye Apple ipad 32 gb wi-fi.
*50 kişiye Apple ipod shuffle 2 gb.

Bu kampanya GlaxoSmithKline Ilaçları San. Ve Tic. A.S.tarafından Milli Piyango Idaresi Genel Müdürlügü’nün 20.04.2011 tarihli ve B.07.I.MPI.0.13.00.02–401.02.99/1018-3696 sayılı izni ile 05.05.2011(10.00)–05.06.2011(22.00)
tarihleri arasında gerçeklestirilecektir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros Magazalarından tek seferde 10 TL ve katları tutarında(her 10 TL’lik alım 1 çekilis hakkı) Sensodyne, Parodontax, Corega
ürünlerinden satın alan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahibi
tüketiciler 1(bir) çekilis hakkı kazanacaklardır. Üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli(Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club&More,
Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahipleri çekilise katılamayacaktır. Çekiliste 1 kisi Sony 3D TV ( KDL-46NX710), 10 kisi Apple Ipad 32 GB Wi-Fi, 50 kisi Apple Ipod shuffle 2 GB ikramiyesi
kazanacaktır. Ikramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. Ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyelerin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Çekilis 21.06.2011 tarihinde, saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri
Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç Is Merkezi No: 25 D: 40 Mecidiyeköy/ISTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçeklestirilecektir. Kazanan
talihliler 24.06.2011 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden GlaxoSmithKline Ilaçları San. Ve Tic.
A.S. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 09.07.2011 tarihine kadar, yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 24.07.2011 tarihine kadar kimlikleri ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne
basvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Ikramiye tesliminde alısveris belgesi ibrazı zorunludur. Bu tarihlere kadar kimligi ile basvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Bu çekilise
GlaxoSmithKline Ilaçları San. Ve Tic. A.S..Migros Ticaret A.S., ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Sti. çalısanları ile 18 yasından küçükler katılamaz, katılmıs ve kazanmıs olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kisi
birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dısında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi
0212 212 40 30 No.lu U2 Kampanya Danısma Hattı’ndan ögrenebilirsiniz. Bu çekilise katılan herkes, yukarıdaki sartları kabul etmis sayılır.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2011, 21:13:05 Gönderen: diazem »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sensodyne den sony 3d tv,apple ipad ve ipod shuffle ler.
« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2011, 16:46:37 »
deneyelim bir
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2011, 15:19:22 »
katıldım  herkese  bol  şans

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2011, 18:46:17 »
bende denerim bunu lazım zaten :)

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2011, 20:05:19 »
Bugün çok karlı bir alışveriş yaptım. Sensodyne den 20 tl lik ürün aldım, üstünü de indirimli ürünlerle 30 tl ye tamamlayıp Sinbo saç kurutmayı bedavaya aldım. Tozşeker de(3 kg) 7,5 tl ama money visaya 3 tl iade ediyor, 2 tane aldım. Polonez %100 dana salam 7.5 tl (1 alana 1 bedava) ve diğer alışverişlerle beraber 50 tl yi aştım. Gördüğünüze duyduğunuza inanın kampanyasından premier doğrayıcı 9 tl yi de alınca süper karlı bir alışveriş oldu.  :) Haftasonu züccaciye %40 indirimli. Dün epey şık baharatlık takımını da 13 tl ye aldım. Tuzluk -biberlik porselen set ise 1.68 tl idi. Bugün eşimle oğlum yeter artık dediği için daha fazla inidirmden yararlanamadım :D
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2011, 22:16:54 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bugün çok karlı bir alışveriş yaptım. Sensodyne den 20 tl lik ürün aldım, üstünü de indirimli ürünlerle 30 tl ye tamamlayıp Sinbo saç kurutmayı bedavaya aldım. Tozşeker de(3 kg) 7,5 tl ama money visaya 3 tl iade ediyor, 2 tane aldım. Polonez %100 dana salam 7.5 tl (1 alana 1 bedava) ve diğer alışverişlerle beraber 50 tl yi aştım. Gördüğünüze duyduğunuza inanın kampanyasından premier doğrayıcı 9 tl yi de alınca süper karlı bir alışveriş oldu.  :) Haftasonu züccaciye %40 indirimli. Dün epey şık baharatlık takımını da 13 tl ye aldım. Tuzluk -biberlik porselen set ise 1.68 tl idi. Bugün eşimle oğlum yeter artık dediği için daha fazla inidirmden yararlanamadım :D

klewx'lik bir alışveriş olmuş

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2011, 22:25:27 »
Klewx sağolsun sonunda öğretti bana :)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2011, 23:32:31 »
İşte böyle böyle kredi kartı extreleri büyüyüp ödenmez oluyor :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2011, 23:40:07 »

hayat öyle tuzaklar kuruyor ki dikkat etmek lazım.. :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2011, 23:48:09 »

Bunu sen mi diyorsun :D Neredeyse kampanya atlamıyorsun :)

Şaka bir yana biz kredi kartını cebimizdeki para gibi kullanırız. 9 yıllık evliliğimde hiç asgarisini ödediğimiz yada ödeyemediğimiz olmadı çok şükür. :)