0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininş. listede adım vardır:))yedekte çıkarsan görürüm evet ya en kötüsü o ama doritostan sonra acaba yedek iyi bişeymi diye düşünüyorum ama tabiki en güzeli kazanmakaston martin i mi söylüyorsun, onda yedek çıktıysan way haline asil ve 1. yedek şifreyi attığı için 2. yedek aldı arabayı onu diyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininş. listede adım vardır:))yedekte çıkarsan görürüm evet ya en kötüsü o ama doritostan sonra acaba yedek iyi bişeymi diye düşünüyorum ama tabiki en güzeli kazanmakaston martin i mi söylüyorsun, onda yedek çıktıysan way haline
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininş. listede adım vardır:))yedekte çıkarsan görürüm evet ya en kötüsü o ama doritostan sonra acaba yedek iyi bişeymi diye düşünüyorum ama tabiki en güzeli kazanmak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininş. listede adım vardır:))yedekte çıkarsan görürüm
inş. listede adım vardır:))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininş. listede adım vardır:))yedekte çıkarsan görürüm evet ya en kötüsü o ama doritostan sonra acaba yedek iyi bişeymi diye düşünüyorum ama tabiki en güzeli kazanmakaston martin i mi söylüyorsun, onda yedek çıktıysan way haline asil ve 1. yedek şifreyi attığı için 2. yedek aldı arabayı onu diyor Hadi ya Aston Martin de mi hangisinde olmuş. Kazanamayınca ben takibi direk bırakıyorum. Kuponları atanlar artık kendilerini köprüden aşağı atmıştır
bencede kafasını hala vuruyorlardırkazananıda görsen şok olursun ben çok şaşırdım eneee bumu kazanmış dedimkısmet işte adam kısmetliymiş daha doğrusu çocuk taş çatlasa 18 yaşında))