oy verenlere duyrulur..büyük olasılıkla yarın ögleleyin sizi etiden aranacaksınız 0216 yla baslıyor numara kampanyaya katıldınız mı diye sorarsa evet deyin
dün saat17:30 a kadar baktıgımda 1. idim...ama bugün bi baktım yenilmişim ...oy veren herkese tskler
dün saat17:30 a kadar baktıgımda 1. idim...ama bugün bi baktım yenilmişim ...oy veren herkese tskler 
üzüldüm ya nasıl dusmusmu o kadar
bilmiyorum nasıl 1 günde 1403 puan alınır kafam almıyor 2.cide 661 puanda bende 450 kaldım...1. olan fake üyelik açmış olabilirde olmayabilirde bilmiyorum artık ..ama daha sıfırlanmamıs
bilmiyorum nasıl 1 günde 1403 puan alınır kafam almıyor 2.cide 661 puanda bende 450 kaldım...1. olan fake üyelik açmış olabilirde olmayabilirde bilmiyorum artık ..ama daha sıfırlanmamıs
peki msj attınmı siteye incelensin diye?
Bencede... daha dün baktım sen birinciydin.. Nereden çıktı bunlar yahu.. Hakkını ara...
attımda zaten her oy vereni tek tek arıyolar yani ...ordan ortaya cıkar bence bari 2.olabilseydim bi sansım daha vardı yani
Üzüldüm ya! Senin 1.olmana kesin gözüyle bakıyorduk. ! günde kaç kişi üye yapılıp kazanılabilir? Ben ce de birşey var. Açıklama yapsın site.
istedigin kadar ama bunlar galiba fake maillerle üye olup kendilerine puan vermişler..bari 2.olsaydım sansım olabilrdi yine benimle 2.arasında 210 puan var ?