Gönderen Konu: Eureko Sigorta'dan Çekilişle 2011 Model Porche Cayman Tipronic Kazanma Fırsatı !  (Okunma sayısı 1860 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
Kampanya tarihleri arasında Eureko Sigorta A.Ş. nin Acentesi konumunda hizmet veren Garanti Bankası A.Ş. şubeleri aracılığıyla satın alınan her araç kasko sigortası için 1 çekiliş hakkı kazanılacaktır. Kampanya 02/05/2011(saat 00:00) – 30/06/2011(saat 23:59) tarihleri arasında geçerlidir...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet adresinden, Garanti Bankası internet şubesinden,  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin başvurarak kasko satın alanlara, sigorta başına 2 çekiliş hakkı verilecektir. Yapılacak çekiliş sonucunda  1 adet  2011 Model Porsche CAYMAN TİPTRONIC silindir hacmi 2893 araba verilecektir. Çekiliş tarihinden önce iptal ettirilen kasko sigortaları çekilişe dahil edilmeyecektir. Kazanılan ikramiye nakde çevrilemez ve devredilemez.

Çekiliş 07 Temmuz 2011 tarihinde, saat 11:00’de Akro Tanıtım  Org. Toplantı Salonu Çınar sk.No.15  4.Levent-İstanbul adresinde halka açık olarak yapılacaktır.18 yaşından küçükler ve T.Garanti Bankası A.Ş. ile Eureko Sigorta A.Ş. çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

Çekiliş sonuçları 12 Temmuz 2011 tarihinde Akşam gazetesinde, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, www.***.com, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet adreslerinde ilan edilecektir. Kazanan asil talihlilerin son başvuru tarihi 27/07/2011 yedek talihlilerin 11/08/2011’dir.Kazananlara ayrıca posta yoluyla tebligat yapılacaktır. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Piyangoya itiraz için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
ne araba ne otomobil ne araç, yer uçağı mübarek :)  Porche Cayman Tipronic bu

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
show yapma :) kazan da görelim :)

Çevrimdışı hazong

• Deneyimli Kampanyacı
gerçekten güzelmiş....ben sigortamı mayıstan önce yeniletmiştim  :( tel. açtım, yapacakları bir şey olmadığını söylediler...bende onlara biraz söylendim  >:(

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

eniştenin araba vardı, o da başka yere kasko yapmış. yoksa kaçırmazdım, adamlar iyi dönemde kampanya yaptı. genelde kaskolar baharda yenileniyor, bahar temizliği gibi. pek bedavaya gitmez, yine sağlam katılan olur.
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2011, 16:02:38 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı

eniştenin araba vardı, o da başka yere kasko yapmış. yoksa kaçırmazdım, adamlar iyi dönemde kampanya yaptı. genelde kaskolar baharda yenileniyor, bahar temizliği gibi. pek bedavaya gitmez, yine sağlam katılan olur.

kazanan çok şanslı olacak :)

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
kayıt olup da aranılan varmı.? 15 gün oldu aramadılar beni

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
katılım için son gün ve:

Çekiliş sonuçları 12 Temmuz 2011 tarihinde Akşam gazetesinde, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, www.***.com, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet adreslerinde ilan edilecektir.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
şansa yaw kişme çımış şuna

1 adet 2011 Model Porsche CAYMAN TİPTRONIC silindir hacmi 2893 araba kazananlar

TEKNOMAR MERMER MADENCİLİK

ANKARA