-
Ebay hakkındaki bilgilerimizi paylaşalım.
Gönderen:
janeozlem
14 Mar, 2009 00:19
-
arkadaşlar internette biras araştırma yaptım.insanlar ebay.com sitesinden Türkiye'dekinden çok ucuza ürünler alabiliyorlarmış. hem de shipping de o kadar çok tutmuyormuş. burdan bilgilerimizi paylaşalım. işimize yarayacağını düşünüyorum...
-
Gönderen:
Beyondparadise
14 Mar, 2009 00:50
-
Ben ordan alışveriş yaptım epeyce sormak istediğiniz bişey varsa yanıtlayabilirim.
-
Gönderen:
janeozlem
14 Mar, 2009 14:19
-
türkiyeye shipping ücreti aşağı yukarı ne kadar oluyor? bir de ödeme de paypal deniyor ama paypa ne kadar güvenli? gerçekten türkiye ye göre fiyatlar daha mı düşük?
-
Gönderen:
janeozlem
14 Mar, 2009 15:11
-
ben kredi kartı kullanmıyorum. ama paypal hesabına sadece kredi kartından para yatırılıyormuş. benim hesabıma kredi kartından para yollayabilecek biri varmı arkadaşlar? bende onun hesabına parayı hemen yatırırım. ne kadarsa.
-
Gönderen:
logcupasa
14 Mar, 2009 21:30
-
türkiyeye shipping ücreti aşağı yukarı ne kadar oluyor? bir de ödeme de paypal deniyor ama paypa ne kadar güvenli? gerçekten türkiye ye göre fiyatlar daha mı düşük?
fiyatlar dusuk ancak 100-150$ arası gumrukte takılma sorunu var + urunde sorun cıkma ıhtımalı fln var bıraz rısklerı var yanı...
-
Gönderen:
janeozlem
14 Mar, 2009 22:40
-
ben genelde giyim eşyası almak istiyorum.
-
Gönderen:
conglomera
14 Mar, 2009 22:52
-
Ebay ve paypal dünyanın sayılı sitelerindendir. Eğer kredi kartınız varsa hiç çekinmeden bilgilerinizi verebilirsiniz.Zaten ebay kesinlikle kart bilgisini göremez, paypal kart bilgilerini saklar sadece parayı transfer eder.100 $ altı alışverişlerde hiçbir sorun olmaz ancak 100 $ üzerinde gümrük sorunları çıkabilir, bir de aldığınız elektronik ürünse hepten sorunlu. Giyim eşyalarında herhangi bir problem yaşamazsınız. Fiyatlar Türkiye'ye göre oldukça hesaplı ama bazen kargo aldığınız üründen pahalı tutabiliyorki buna rağmen Türkiye'den daha ucuz oluyor. Örneğin ben 10 dolara bir ürün almıştım kargo 11 dolar tuttu buna rağmen ürünü 30 lira daha ucuza almıştım.
-
Gönderen:
janeozlem
14 Mar, 2009 22:54
-
benm kredi kartım yok işte. o yüzden paypal hesabıma para yükleyemiyorum. ancak birinin hesabıma göndermesi gerekiyor parayı. bende elden veririm ancak.
-
Gönderen:
conglomera
14 Mar, 2009 22:58
-
benm kredi kartım yok işte. o yüzden paypal hesabıma para yükleyemiyorum. ancak birinin hesabıma göndermesi gerekiyor parayı. bende elden veririm ancak.
Size para transfeini yapacak birini bulursunuz umarım ama sadece giyim için kullanacaksanız da boşuna uğraşmayın sonuçta birçok ülkenin kumaşını biz üretip, dikiyoruz onlar sadece marka logolarını koyuyor.
-
Gönderen:
linkinpark
15 Mar, 2009 01:40
-
paypal we ebaye bilgi saklama yönünden güweniorum.
birçok arkadaşım alışweriş yaptılar o siteden.hepside memnunlar.
janeozlem yakın bir arkadaşın weya tanıdığın dışında kimsenin sana o iyiliği yapacağını sanmıorum. çok da alışweriş yapmak istiosan düşk limitli bir kredi kartı çıkarttır çıkartırabiliosan.
kargo ücretibiraz tuzlu oluyo aldığnız ürüne göre. converse ayakkabı mesela 20$ ise sadece kargosu 30 $ falan tutabiliyor. buda 55 dolar yapıo we yaklaşık olarak trdeki fiat ile aynı. ama yinede ucuz...