banada cuma gelmss kagıt flnda bırakmamıslr
cumadan beri bekliomus kargommmmm
ayrıcaa bri daha varms ben gibi ulasılmayannn keciörende olanlar arasınn sorsn
Formu doldurduğum için MNG kargoyu bi arayayım dedim meğerse kargo gelmişşşşş evde değilmişimmm kapıya not bırakkmış gitmiş 4 gün sonra gidip aldım aramasam haberim bile olmayacak ! cuma eve gelmiş. ve cuma günü komple evdeydim mümkün değil evde olmamam zil falan da çalmadı yazılan kağıt ortada yok evi bulamıyor yeniler bulamayıncada eve geldik yoktunuz diyorlar bence çünkü bunun başka bir açıklaması olamaz...
aynen bende cumartesi şubedne gidip aldım sinir oldum, güya gelmişler ama not yok bu mng kargoyu hiç sewmiyorumm
Benim 2 koli az önce geldi
arkadaşlar geçen c.tesi eşimin işyerine kargo geldiğnde dükkan kapalıymış.yanındaki esnaf bize bırakın veririz demiş.bırakmamışlar.notuda bırakmamışlar kapıya,arkadaşı söylemiş kargo geldi yoktun diye.yoksa haberimiz olmıyacak.ertesi gün gidip aldı.yani anlıyacağınız,not bırakmıyorlar nedense. ???onun için mng kargoyu arayın derim.
bugun hangı harfledeler acaba ben n harfını beklıyorum da
bugun hangı harfledeler acaba ben n harfını beklıyorum da 
ben de M bekliyorum gelen giden yok henüz
bence harfle alaksı yok ben y harfiydim çoktan geldi
portakallar çekirdekli, olsun idare eder.
ananas daha olgunlaşmamış, birkaç gün sonra yiycem
kivilerim çok lezzetliydi, muz da tam çürümeye geçme aşamasında iyice olgun fakat oldukça leziz
benimde kolim geldi arkadaşlar meyveler gayet güzel
bizim dükkana gelmedi. kargonun çıkış şubesi ve göndericinin adı ne yazabilir mi birisi bendekini kaybettim.