Gönderen Konu: Sabancı Baharı/ 9-18 Mayıs  (Okunma sayısı 1090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
Sabancı Baharı/ 9-18 Mayıs
« : 29 Nisan 2011, 11:20:18 »
Virgin Radio Türkiye’nin medya sponsorluğunde Sabancı Baharı bu sene, 9 Mayıs Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, 11 Mayıs Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, 13 Mayıs Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, 16 Mayıs Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 18 Mayıs Kocaeli Üniversitesi'nde. 10:00'dan 00:00'a kadar Eğlenceyi Kendi Tarzında Yaşamaya hazır mısın? Sabancı Baharı aktiviteleri ücretsiz ve tüm gençlere açıktır.
 Ayrıntılı bilgi facebook.com/sabanciholding
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2011, 10:44:46 Gönderen: gizemlitosbaga »
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sabancı Baharı
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2011, 11:25:08 »
sabancılar gibi zengin olsam ne kampanyalar yapardım ne gençlik organziasyonları buluşmaları düzenlerdim. card çıkartıp herkesi bir çatı altında toplar gezilere tatillere götürürdüm  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2011, 11:33:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sabancılar gibi zengin olsam ne kampanyalar yapardım ne gençlik organziasyonları buluşmaları düzenlerdim. card çıkartıp herkesi bir çatı altında toplar gezilere tatillere götürürdüm  ;D

işte tüm bunları yapmadığı için adamlar sabancı olmuş :D savursalardı sabanacı olamazları :D
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #3 : 01 Mayıs 2011, 18:01:00 »

işte tüm bunları yapmadığı için adamlar sabancı olmuş :D savursalardı sabanacı olamazları :D

+1
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.