Ülker ürünlerinden fruktoz ve glikoz şuruplarını çıkarmadıkça abartmaya devam edecektir bence ...
O ayrı tartışma konusu, Türkiye'nin en büyük glikoz şurubu üreticisi. Tabii arkadaşlar bizi anlamayınca muhalefet yapıyoruz sanacak. Önemli olan iradene hakim olup glikoz, fruktoz şuruplu ürünleri minimum tüketmek. Gidip marketten kola, meyve suyu alacağına evde kendin sıkıp içeceksin. Meyve suyunda da fruktoz şekeri diye yazıyor zaten.

Mısırın genetiğiyle oynadılar ve %100 verimli bir gıda oldu. Kabuğundan sakız, koçanından yem, özünden glikoz, fruktoz şurubu çıkıyor. Ben GDO'lu mısır yemiyorum diyemezsiniz, çünkü; kolasından, ketçabına, sakızına herşeyde bu mısır var. Yediğiniz tavuğun bile yemi mısır. Yani bir şekilde GDO lu bu ürünler besin zincirimize katılıyor. Glikoz ve fruktozun normal şekere göre en kötü yanıysa LEZZETLİ olması ve tokluk hissi vermemesi. Yani baya löb löb götürüyorsunuz.

Daha detay yazmıyorum, tüketiyorsam zararı bana diyenlere lafım yok. Ben çocuklarınız için paylaştım. Aşağıdaki linkte daha fazla bilgi var.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin