Gönderen Konu: Mutlu Dükkan Anneler Günü Kurabiyeleri Dağıtıyor  (Okunma sayısı 1072 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Anneler Günü için hazırladığım bir aktivite ile karşınızdayım. Anneler gününde annenize hediye edebileceğiniz bir kavanoz dolusu minik kurabiye sizin olabilir!

Hediye kurabiye kavanozunu kazanabilmek için yapmanız gereken Mutlu Dükkan’ın Facebook sayfasını BEĞEN tuşuna basarak takibe almanız, hemen ardından da bütün arkadaşlarınıza sayfamızı önererek onların da BEĞENmelerini sağlamanız. Sayfamızı daha önceden BEĞENmiş olsanız dahi kurabiyelerimizi halen kazanabilirsiniz, bu durumda ise tek yapmanız gereken yine Mutlu Dükkan Facebook sayfamızı arkadaşlarınıza önermeniz.

Bunun sonucunda şu andan itibaren her 100 kişiden 1 kişiye random.org’da çekilecek kura ile bir kavanoz dolusu minik kurabiye hediye edilecektir, ayrıca kazananı önermiş olan 1 kişiye de yine aynı şekilde kurabiye kavanozu hediye edilecektir.

E tabii Mutlu Dükkan Facebook sayfamızı ne kadar çok kişiye önerirseniz sizin de kazanma şansınız o kadar fazla olacaktır.

Aksiyon olsun diye her 100 kişi olduğunda kazananlar açıklanacaktır : )

Pamuk eller klavyelere ; )

Kampanya bitiş tarihi : 3 Mayıs 2011 saat: 23.55

Mutlu Dükkan Facebook sayfası : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
Ynt: Mutlu Dükkan Anneler Günü Kurabiyeleri Dağıtıyor
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2011, 13:31:50 »
emeksiz yemek olmaz ;)

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2011, 13:32:26 »
vala hemencececik katıldım ben :D
kurabiye çikolata tatlı nerde görsem zıplıyorum  :D :D :D

teşekkürler bbck  :-*

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2011, 17:40:00 »
sayfada öner yokki??
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..