Gönderen Konu: Cafe Crown Action - 250 Arkadaşım Var  (Okunma sayısı 21709 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı raşel

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Cafe Crown Action - 250 Arkadaşım Var
« Yanıtla #160 : 09 Mayıs 2011, 01:33:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yurtiçi kargo ile göndermişler onlar zahmet edip getirmediler ben şubeden aldım saolsun yurtiçi çok iyidir >:(
şikayet et bak nasıl getiriyorlar
merkez şubelerini ara
bana da aynısını yaptılar
gelmişler yan apartmana geldik bulamadık yapıştırıp gitmişler
ben de aradım fırçaladım. yine de getiremeyiz 2.kez dediler. ben de "peki genel merkezinizin numarasını alayım" dedim. aradım şikayet ettim.ertesi gün özür dileyerek PAŞA PAŞA getirdiler.
böyle durumlarda şikayet edin. yanlarına kalmasın

bu yurt içi kargo çokmu uygun tasıyor acaba firmalar  bunu  tercih ediyor, hizmet kalitesi  oldukca düşük elemanları   kaba ve bilgisiz ups üstüne kargo firması tanımam

Çevrimdışı kareem1987

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #161 : 09 Mayıs 2011, 01:43:04 »

[/quote]

bu yurt içi kargo çokmu uygun tasıyor acaba firmalar  bunu  tercih ediyor, hizmet kalitesi  oldukca düşük elemanları   kaba ve bilgisiz ups üstüne kargo firması tanımam
[/quote]

valla benim gördüklerim son derece kibar ve müşteri memnuniyetini ön planda barındıran tipteydiler.bi turkcell gibi olmalarını bekleyemeyiz o zaman.

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #162 : 09 Mayıs 2011, 03:35:14 »

[/quote]

valla benim gördüklerim son derece kibar ve müşteri memnuniyetini ön planda barındıran tipteydiler.bi turkcell gibi olmalarını bekleyemeyiz o zaman.
[/quote]

bende 2 ay öncesine kadar yurtici kargodan cok memnundum fakat burada maalesef artık hic ilgi yok telefonlara cıkmıyorlar kargoyu getirmedikleri halde geldik evde yoktu not bırakıldı diye sms geliyor ve kargolar en erken şubeye geldikten 3 gün sonra elime geciyor bi cok kez şikayet ettim genel müdürlüge bakalım

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #163 : 09 Mayıs 2011, 08:50:59 »
ben memnunum subeden fark ediyor belkide...ben yolda gördüm ogün selam verdim bana kargo yokmu dedim zaten hayırdır nezamandır yok dedi...kahveleri getirincede anneme demiş kızınız beni yolda gördü kargo sordu diye ;D anneye bile yetiştiriliyoruz yani ;D
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #164 : 09 Mayıs 2011, 09:45:41 »
ben memnunum subeden fark ediyor belkide...ben yolda gördüm ogün selam verdim bana kargo yokmu dedim zaten hayırdır nezamandır yok dedi...kahveleri getirincede anneme demiş kızınız beni yolda gördü kargo sordu diye ;D anneye bile yetiştiriliyoruz yani ;D

bende yurt içinden çok memnunum tamamen şubedekilerin görev algısıyla ilgili:) sitede karşılaştığımızda selamlaşırız bir gün asansöre bindim biri hal hatır soruyor baktımki kargocu :) ...
mng beni bulmazsa büroda, abimin büroya gidiyor not bırakmıyor, uyuz oluyorum abim kargon bende diyince :)
aras da mutlaka not bırakır yoksam...
ups beni büroda bulana kadar getirir kargoyu, bulamazsa not bırakır ararım,  hiç önemli değil tekrar gönderiyorum der :)...
...

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #165 : 09 Mayıs 2011, 09:50:23 »
Yurtiçi kargo ilk kez posta kutusuna bıraktı kargoyu. çok şaşırdım :( iyiki kimse görmeden ben buldum aldım :)

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #166 : 09 Mayıs 2011, 16:06:59 »
bana geldi 8li
...

Çevrimdışı premses

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #167 : 17 Mayıs 2011, 01:54:07 »
arkadaslar bende  kazanmak ıstıyorum benıde facebooktan eklermısınız ( ece seckin)

Çevrimdışı salexih

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #168 : 17 Mayıs 2011, 03:19:47 »
kampanya ya katıldım ürünü geçenlerde göndermişler denedim içimi gayet güzeldi :) mahallede arkadaşlarımıda ayarladım onlara da gelmeye başlar artık :)

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #169 : 17 Mayıs 2011, 07:21:45 »
ben kazanalı çok oldu ama gelen giden olmadı. Posta kutusunda falan kaybolma ihtimalide yüksek demek ki :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)