Sevgili Gönüllümüz,
Kurulduğumuz günden bugüne Vakfımızla bir şekilde iletişimi olan tüm gönüllülerimizle paylaşmak istediğimiz bir duyurumuz var.
Vakfımız, kısa bir süre önce yeni bir işbirliğine adım atarak, +1 Sosyal Adım projesi ile herhangi bir bağış talep etmeden kaynak yaratacak bir platformda yer almaya başladı. Vakfımızla birlikte bu platformda yer alan diğer Sivil Toplum Kuruluşları TEMA ve İKSV. Yeni hayata geçen bu projeyi, her STK kendi destekçileri aracılığıyla yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Biz de bugüne kadar Vakfımıza her konuda destek veren sizlerden +1 Sosyal Adım daha atmanızı, sadece bilgisayarınıza indireceğiniz bir eklenti ile yeni projemizi desteklemenizi diliyoruz.
İnternette geçirdiğiniz süre boyunca eğitime destek olmak ve birlikte daha büyük hedeflere ulaşmak için, lütfen hemen Ekle Destekle'yi indirin ve çevrenizle paylaşarak daha çok kişinin indirmesini sağlayın, +1 Sosyal Adımınızın değerini artırın. İndirmek son derece kolay ve hızlı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinİndirince, tarayıcınızda aşağıdaki gibi bir sıra belirecek.
Buradan hem istediğiniz kaynaktan haberleri alabilir, hem de siz hiç para harcamadan reklam verenlerin reklam gelirlerinin TEGV 'e aktarılmasını sağlayabilirsiniz.
Önemli:
Eklentiyi indirdikten sonra profil bilgilerinizi girerseniz, sağladığınız kaynak daha fazla olacak. Profilinizi belirlerken, size desteklemek istediğiniz Sivil Toplum Kuruluşu sorulacak. TEGV gönüllüleri olarak farkınızı göstermek için, TEGV'i seçebilirsiniz. Seçiminizi yapmazsanız, yarattığınız kaynak TEGV, TEMA ve İKSV arasında üçe bölünecek.
Programın kurulumu aşamasında oluşabilecek tüm sorularınızı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine mail atarak sorabilirsiniz.
Projeye reklam vererek destek olan ilk kuruluş Mapfre Genel Sigorta. Sizlerin de desteği ile kullanıcı sayılarının artması halinde farklı birçok şirket de reklam vererek, desteğinizin değerini arttıracaktır.
Bu projenin hızla büyümesi sizlere bağlı!
Çevrenize ve arkadaşlarınıza yaygınlaştırırken, lütfen sistemin güvenli ve şeffaf olduğunu da belirtip, lütfen aşağıdaki bilgileri verin:
Bu eklenti indirme uygulaması gerek teknik gerekse mali açıdan son derece güvenli
Tüm sistem uluslararası denetim kuruluşu Deloitte tarafından sürekli denetim altında
Projeden yaratılacak kaynak şeffaf bir şekilde web sitesinden açıklanacak ve bu kaynağın kullanımıyla ilgili bilgiler de yine bu platform aracılığı ile sizlerle paylaşılacak
Kullanıcı sayıları ve kurumumuza sayenizde aktarılan kaynağı her zaman Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresindeki profil sayfanızdan takip edebileceksiniz.
Projenin maddi kaynak gerektirmiyor ve internet tabanlı oluşu hızlı büyümeye olanak sağlıyor
Tüm faaliyetlerimizde olduğu gibi bu projemize de destek vererek Fark Yaratacağınıza ve Milyonlara İlham Vereceğinize yürekten inanıyorum.
Sevgilerimle,
Nurdan Şahin
Genel Müdür
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı