Bağlanılan Hatırlatmalar

• Çilek Adası Posta: 22 Haziran 2011

Gönderen Konu: Bizimyağ Çilek Adası./31 Mayıs  (Okunma sayısı 18086 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı waybe

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Bizimyağ Çilek Adası./31 Mayıs
« Yanıtla #60 : 17 Mayıs 2011, 12:24:42 »
puanların bi önemi var mı
Coca Cola Açma Halkası İçin Özel Mesaj Atınız. Teşekkürler.Kargo ile Gönderim Vardır.

Çevrimdışı halil45

• Usta Kampanyacı
  • dürüst samimi,bilgi ile yaşam derim
« Yanıtla #61 : 17 Mayıs 2011, 14:38:22 »
defalarca şikayet yazdım hem üyelik hem puan konusunda.ilgileneceğiz size engeç 1 gün içinde deyip avutuyorlar.ayıp vallahi koskoca ülker bu oyunu bize nasıl yaptı. bugün 154360 yaptım.adım çıkmadı. ne yapıyorlar bizim puanlar geçen 40 dak.yazık oldu.eğlence değil sinir küpü olduk.daha çok sey yzacaktım içim doldu vallahi.. >:( ??? >:(
halil45

Çevrimdışı yasin4376

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #62 : 17 Mayıs 2011, 16:37:01 »
aynen kıcık ediyolar  >:( >:( >:(

Çevrimdışı bastat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 17 Mayıs 2011, 23:25:40 »
Oyun başlangıçta problemli idi. Mail attım yanıt geldi. Puanlar kaydediliyormuş. En son oynadığım oyunun puanını yazmışlardı. doğru idi. Oyunu oynadıktan sonra  üye ol yazısı çıkıyor.Onu kapatınca tekrar üyelik bilgilerini girdiğimizde kullanıcı adı ve şifre yanlış diye hata veriyor. ancak puan bölümüne girdiğimizde tüm puanların yazılı olduğunu görürsünüz.

Çevrimdışı nilly

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #64 : 18 Mayıs 2011, 00:00:17 »
bir türlü üye olamadım  :(
şans bana da uğra

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 01 Haziran 2011, 00:38:21 »
Kazanan talihliler, 22.06.2011 tarihinde Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2011, 00:46:56 Gönderen: ayan »

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 01 Haziran 2011, 14:21:53 »
çok geç duyuruyolar bea

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 01 Haziran 2011, 15:02:48 »
300 küsür çekiliş hakkım vardı yedek olmasında kazanamayayım...
iphone de yedektim bir sefer unutmam zaman aldı :) hala unutamadım bak yine hatırladım:)
...

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 04 Haziran 2011, 00:22:17 »
Bizim Yağ Çekiliş Kampanyası
KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI:
18 yaşından küçükler, kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Bu kampanya, Öncü İletişim Pazarlama Yapım Ve Tic. A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 20.04.2011 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99/1012-3690 sayılı izni ile DenizAjans tarafından yürütülmektedir.
Kampanya, 23.04.2011 (Saat 00:01) - 31.05.2011(Saat 23:59) tarihleri arasında, Türkiye genelinde geçerlidir. Kampanya süresince, ücretsiz olarak, Ülker markalarının ürün ve hizmet tanıtımlarının, faydalı bilgi ve duyuruların, haberlerin ve ayrıca eğitici, öğretici, eğlendirici oyunların yer aldığı bir reklam, tanıtım ve aktivite mecrası olan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sitesine, ücretsiz olarak kullanıcı adı, şifre, ad, soyad, e-mail adresi, doğum tarihi, gsm numarası bilgileri ile üye olup sitedeki Bizim Yağ'a ait Bizim Çilek Adası sayfasına girip Çilek Çemberi oyunu oynayarak kampanya formuna açık adres bilgisini yazarak katılan kişilere 1 çekiliş hakkı verilecektir. Bir kişi istediği kadar oyun oynayabilir ancak, kampanyaya katılım her gün için 10 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
Bu kampanya kapsamında, kampanya sonunda 1 çekiliş yapılacaktır. Çekilişte 5 kişiye Exper Easypad P10AN (16 GB SD Kart Hediyeli) hediye edilecektir.
Çekiliş 15.06.2011 tarihinde saat 15:00'de Denizajans Danışmanlık ve Promosyon Hizmetleri Ltd. Şti. Toplantı Salonu, Ali Nihat Tarlan Cad. No:54 D:14 Bostancı – Kadıköy / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler, 22.06.2011 tarihinde Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlinin son başvuru tarihi 07.07.2011 ve yedek talihlilerin son başvuru tarihi 22.07.2011 tarihine kadardır. İkramiyenin son teslimi 20.08.2011 tarihine kadar yapılacaktır.
Kampanyayı kötü yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen yada haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
Ayrıca, yukarıdaki koşullarda, kampanya sonunda, kampanyaya katılanlar arasından ayrıca yapılacak şirket özel çekilişi ile 100 kişiye Şapka ve T-Shirt Hediye seti verilecektir. Kazananlar sitede duyurulacaktır. Hediye Seti şirket özel çekilişi, MPİ ilgili yönetmeliği 2/f maddesine göre Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında uygulanmaktadır.
Kampanyaya, kampanya oyununu oynayıp kampanya formunu doldurarak kampanyaya kayıt olan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi üyesi kullanıcılar katılabilir. Kampanyaya kayıt, katılım ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesine üyelik ücretsizdir.
Katılımcılar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sitesinden, önce ücretsiz olarak, Kullanıcı adı, Şifre, Ad, Soyad, E-mail Adresi, Doğum tarihi, Gsm numarası bilgileri ile ilgili bölümü doldurarak üye olmak zorundadır ve üye olduktan sonra Bizim Yağ'a ait Bizim Çilek Adası sayfasına girip Çilek Çemberi oyunu oynayarak kampanya formuna açık adres bilgisini yazarak kayıt olmak zorundadır. Oyunu oynayan üye, 18 yaşından küçük ise kampanya kayıt formuna veli ad, soyad ve adres bilgileri girilmelidir ve çekilişe bu bilgiler dahil edilecektir. 18 yaşından küçüklerin, yarışma sitesine, velileri veya vasilerinden izin almaksızın bilgi sunmalarından Öncü İletişim Pazarlama Yapım Ve Tic. A.Ş., Deniz Ajans ve Kollektif İletişim sorumlu değildir.
Kampanyaya katılımlarda, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesinden üyelikte girilen ve Bizim Çilek Adası sayfasından kampanya formuna girilen bilgiler toplamı esas alınacaktır, bilgilerin doğruluğu ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.
Bir kişi istediği kadar oyun oynayabilir ancak, kampanyaya katılım her gün için 10 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Öncü İletişim Pazarlama Yapım Ve Tic. A.Ş., Deniz Ajans ve Kollektif İletişim çalışanları, 18 yaşından küçükler, kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. İkramiyeye dahil ÖTV ve KDV hariç diğer vergi ve yasal yükümlülükler talihliye aittir. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi'ne başvurulmalıdır.
Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #69 : 21 Haziran 2011, 18:22:40 »
ya beni bugün aradılar bilgilerimi istediler fakat ne kazandım naptım hic bilmiyorum ben posta gazetsi yarın acıklayacak sanırım soramadımda ayıp olmasın diye başka aranan varmı acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin