arkadaşlar ara ara yıldız çıkıyo ona top attığımız zaman puan filan alamıyoruz, atmasak da almıyoruz ne işe yarıyor ki acaba, çözemedim
arkadaşlar ara ara yıldız çıkıyo ona top attığımız zaman puan filan alamıyoruz, atmasak da almıyoruz ne işe yarıyor ki acaba, çözemedim 
Onun ne işe yaradığını bende merak ediyorum. bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
çekiliş hakkı hala vermıyor ..
çekiliş hakkı hala vermıyor ..
sağ alt tarafta oyunla ve ya diğer sorunlarla ilgili şikayet bölümü var.
sanırım oyun hızlandığında bir müddet yavaşlatıyor 18-19 bölümde oldukça hızlanıyor onu alırsam bir kaç saniye yavaşlıyor ilk oyunlarda farkedilmiyor
siteye giremiyorum, kullanıcı adı şifre giriyorum ama tamama tıklamıyor, ....
benim de çekiliş hakkım sıfır ya, iyi ki söylediniz nasıl bakılıyor. hemen mesaj attım desteğe.
Bazen oyunu oynayıp çekilişe katıl diyorum 0 gösteriyor ama aynı şekilde 10 kere katılınca bugünlük hakkınız doldu diyor sayfayı yeniliyorum 10 çekiliş hakkınız var yazıyor yani sayfanın yenilenmesi ile ilgili sanırım
Bazen oyunu oynayıp çekilişe katıl diyorum 0 gösteriyor ama aynı şekilde 10 kere katılınca bugünlük hakkınız doldu diyor sayfayı yeniliyorum 10 çekiliş hakkınız var yazıyor yani sayfanın yenilenmesi ile ilgili sanırım
sayfa patladı şu an sanıyorum, galiba düzeltmek için bakıma aldılar
oooo tüm çekjiliş haklarım sıfır, çoluğaçoçuğamı yaptırıyorlar siteyi, ne? onu bırak bide ilgilenmiyorlarsanki, saldım çayıra mevlam kayıra...