Gönderen Konu: Kızlaaar Fikrinize ihtiyacım var :)  (Okunma sayısı 4785 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EwreM

• Usta Kampanyacı
Kızlaaar Fikrinize ihtiyacım var :)
« : 23 Nisan 2011, 15:50:26 »
Ya kızlar bu yıl malum üni.de son senem ve balomuz olucak.Aşağıdaki elbiseyi çok beğendim ama aynısını bulabilir miyim ki? Ya da nerde bulabilirim bi fikriniz var mı?  :D  :D :D

Ayrıca önerebileceğiniz modellere de açığım :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: Kızlaaar Fikrinize ihtiyacım var :)
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2011, 15:54:06 »
kımın olduguna baktınız mı...ben baloya gıdemedım ama arkadaslarım WWP den aldılar...ya da dıktırdıler...Koton a bakabılırsın...ayrıca Marks&Spencer dehsettı bır ara...hanı yapın nasıl bılemıyorum ama sıyah,grı,veya pudra cok guzel elbıseler var...eger hıc bulamazsan ıstedıgını dön bana arkadasların fotolarını ekleyeyım buraya ya da facebook ekle ordan etıketlerım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı EwreM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 23 Nisan 2011, 15:58:26 »
kımın olduguna baktınız mı...ben baloya gıdemedım ama arkadaslarım WWP den aldılar...ya da dıktırdıler...Koton a bakabılırsın...ayrıca Marks&Spencer dehsettı bır ara...hanı yapın nasıl bılemıyorum ama sıyah,grı,veya pudra cok guzel elbıseler var...eger hıc bulamazsan ıstedıgını dön bana arkadasların fotolarını ekleyeyım buraya ya da facebook ekle ordan etıketlerım...

Diktirme konusunda nedense olumlu düşünmüyorum pek.önce üzerimde bi görmem gerek. Zayıf olduğum içinde bu tarz modellerin güzel olucağını düşünüyorum.Tabi kolay kolayda beğenemiyorum pek bişi.Zaten Afyon gibi bi yerde bişi bulmak imkansız o yüzden ya İzmir yada İstanbul.dan bakmayı düşünüyorum bişi çıkmazsa.bu arada face.te isminiz ne merak ettim fotoları benim için bi fikir olur hem :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #3 : 23 Nisan 2011, 16:03:21 »

Diktirme konusunda nedense olumlu düşünmüyorum pek.önce üzerimde bi görmem gerek. Zayıf olduğum içinde bu tarz modellerin güzel olucağını düşünüyorum.Tabi kolay kolayda beğenemiyorum pek bişi.Zaten Afyon gibi bi yerde bişi bulmak imkansız o yüzden ya İzmir yada İstanbul.dan bakmayı düşünüyorum bişi çıkmazsa.bu arada face.te isminiz ne merak ettim fotoları benim için bi fikir olur hem :)
ısmımden cok var ben sana lınk atarım ozelden...ben gıtmedım ama arkadaslarınkını gosterırım balo kıyafetlerını...Afyon da yoksa acıkcası ben Ankara dayım...Ankara da abıye cok fazla...Istanbul ıcın bılemıyorum sen bılırsın...Ankara da Kızılay da Izmır caddesınde sonra MK bulvarında pek cok magazada bulabılırsın...zayıfsan cok sanslısın acıkcası bız kılolu oldugumuzdan abıye cok bulamıyoruz...World Wella ya kesın bak ama cok begeneceksın sanırım nettede de var...

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 23 Nisan 2011, 16:03:59 »
hiç belli olmuyor epey gezmen lazım. pek beğenmezdim ama nişanım için adil ışıktan bir elbise denk gelmişti,oraya da bak derim.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #5 : 23 Nisan 2011, 16:05:46 »
Yukarıda vermiş oldugun kıyafet Tuvana Büyükçınar'a aitmiş aynısını bulamazsın sanırım ama benzerleri mutlaka magazlarda vardır ,bu arada gayet hoş bir model bulabilirsen ne ala :)
sitesine bir göz at derim güzel modeller var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ama fiyatları yok ama iletişim bilgileri mevcut :)
edit.. fiyatı 6.500 tl imiç
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2011, 16:16:19 Gönderen: !sumak! »

Çevrimdışı EwreM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 23 Nisan 2011, 16:13:30 »
çok teşekkür ederim arkadaşlar :) ben de biraz daha araştırıyım en iyisi :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #7 : 23 Nisan 2011, 16:19:02 »
6500 tl mı...yuh ya...:(( ben halamın dugunu ıcın bulamamıstım...42-44 gıydıgım ıcın bulunmuyor...ben gıdıp Yargıcı dan almıstım o bıle uc parcaydı 600 tlydı...6500 tl ne yaw :D mezunıyet ıcın gereksız...dugun ıcın gelınlıge bıle gereksız :D

Çevrimdışı EwreM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 23 Nisan 2011, 16:24:37 »
Büyük bi şoktayım sanırım :D
cidden Gelinlik için bile o kadar para vermem yani. zaten bi kez giydikten sonra bidaha giyilmiyoki abiyeler bile.
Beden konusunda bazen bende sorun yaşıyorum 36 bile tam oturmadığı oluyo üzerime 34 arıyorum.
yaaa ama büyük bi hayal kırıklığı yaşadım şimdi.Diktirsem kaça mal olurki bana :D