0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben bir üyelik daha aldım bana favoride oy veren yazsın özelden bende ona huggıes oyu vereyim aynı bilgisayardan vermiyorsun dimi oyları ?
arkadaşlar ben bir üyelik daha aldım bana favoride oy veren yazsın özelden bende ona huggıes oyu vereyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben bir üyelik daha aldım bana favoride oy veren yazsın özelden bende ona huggıes oyu vereyim aynı bilgisayardan vermiyorsun dimi oyları ? ben kabul ediyorum aynı bilgisayardan.
bu arada hugiies için değil.. favori için söyledim..
Damla ---- ( Özlem Kalın ) ............................. ozlemce108yusuf eymen-----( huriye hozer )..............................ibolyaayşe ebrar-------( fatma dogan )..............................adavapuruderin derva-----( duygu kasap )................................darkinangel onur gültekin---( tuğba gültekin )..............................selluka meryem-----( emine usta )......................................gungem ayşe sena---( raziye altuntaş ).................................a.sena.a Ecrin Yağmur--( Arzu Sevim )..................................Lasido ırmak-------( güldeniz bak )......................................gülom Serdıl ( Songül çetinkaya )Hayat ( Remziye akbay) ........................................ceymir berra tuana duvarcı---(şeyma duvarcı )ibrahim aras--------( zeliha eser)................................zeos ömer efe---------(Gülay Sınur).............................songülata atiko-------------(kaan yagli)..............................demariDiğer arkadaslar ö.m. atsın. ekleyeyim.
arkadaşlar dün listedeki herkeze bu haftanın 5 puanını verdim sizlerde beni 10 puanla canım annende desteklerseniz sevinirimLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDamla ---- ( Özlem Kalın ) ............................. ozlemce108yusuf eymen-----( huriye hozer )..............................ibolyaayşe ebrar-------( fatma dogan )..............................adavapuruderin derva-----( duygu kasap )................................darkinangel onur gültekin---( tuğba gültekin )..............................selluka meryem-----( emine usta )......................................gungem ayşe sena---( raziye altuntaş ).................................a.sena.a Ecrin Yağmur--( Arzu Sevim )..................................Lasido ırmak-------( güldeniz bak )......................................gülom Serdıl ( Songül çetinkaya )Hayat ( Remziye akbay) ........................................ceymir berra tuana duvarcı---(şeyma duvarcı )ibrahim aras--------( zeliha eser)................................zeos ömer efe---------(Gülay Sınur).............................songülata atiko-------------(kaan yagli)..............................demariDiğer arkadaslar ö.m. atsın. ekleyeyim.özlemcim sana oy verdim 1065 ti 70 oldu bende oy isterim... bu arada kızın zateen çok tatlı maşlahhlinkim http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr/KategoriResimDetay.aspx?aType=KategoriResimDetayEnYeniler&ResimID=57858&KategoriID=148&ver=664678&