kartal desteğin için çok sağol.gördüğün gibi çok oya ihtiyacımız var. bakalım sonuç ne olacak
ben sizin en azından ilk ona gireceğinize eminim..5500 e yakın üyesi olan bir siteden de ilk beş çıkmazsa hergünkampanya kendini imha etsin

üyeliğinizin iptal olmayacağını bilsem kendi pc mden annem kardeşim adına da oy verirdim ama sizi düşünüyorum.. iptal edebilirler diye dikkatli davranmak lazım değil mi
sitede hiçbi açıklama yapmamıslar. sorun olmayacağını bilsem bende tanıdığım herkes adına oy veririm
kartal72 banada verdin dimi 5 puan
hepinize 5 er puan verdim bende sizlerden favori pembe düşler için destek bekliyorum
benden oy isteyen tüm arkadaşlara veriyorum pembe düşlerden tutun isteyen herkese kullandım arkadaşlar..
bir de huggiesin 20 nisan falanmış son katılımı acele edip oyları yakmadan tek tek herkese verelim inşallah birinci olmak zor belki ama ilk ona gireceksiniz inşallah
hepinize 5 er puan verdim bende sizlerden favori pembe düşler için destek bekliyorum
benden oy isteyen tüm arkadaşlara veriyorum pembe düşlerden tutun isteyen herkese kullandım arkadaşlar..
bir de huggiesin 20 nisan falanmış son katılımı acele edip oyları yakmadan tek tek herkese verelim inşallah birinci olmak zor belki ama ilk ona gireceksiniz inşallah
1.yi ilk 10 içinden jüri seçicekmis zaten
ay ınsallah da nasıl olcak o ıs bılmıom
böcüüne bir yıllık bez kazandırırız inşallah:) tatlı böcüük