0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDamla ---- ( Özlem Kalın )yusuf eymen-----( huriye hozer )ayşe ebrar-------( fatma dogan )derin derva-----( duygu kasap )onur gültekin---( tuğba gültekin )meryem-----( emine usta )ayşe sena---( raziye altuntaş )Ecrin Yağmur--( Arzu Sevim )bu listede dün bulunmayan arkadaşlar bu gün 5'er puan gönderidiBenim beze ihtiyacım yok benim gibi olan yada bekar arkadaşlar arkadaşlarımızı destekleyelim lütfen.son eklenen arkadaşlara da şimdi 5 puan verdim..hepinizin bebeklerini allah bağışlasın hepsi çok çok tatlılar..allah onları sizden ayırmasın.. ayrıca annesi damlayı benim yerime mıncıklarmısın azcık arkadaşlar hafta başında tekrar hatırlatırsanız puanları tazeliyelim..sevgiler.. öpücükler..
Damla ---- ( Özlem Kalın )yusuf eymen-----( huriye hozer )ayşe ebrar-------( fatma dogan )derin derva-----( duygu kasap )onur gültekin---( tuğba gültekin )meryem-----( emine usta )ayşe sena---( raziye altuntaş )Ecrin Yağmur--( Arzu Sevim )bu listede dün bulunmayan arkadaşlar bu gün 5'er puan gönderidiBenim beze ihtiyacım yok benim gibi olan yada bekar arkadaşlar arkadaşlarımızı destekleyelim lütfen.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin resim yükleyin puan tolayın. birbirimize destek olalım ark. benim kızımın adı ırmak desteğinizi bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDamla ---- ( Özlem Kalın )yusuf eymen-----( huriye hozer )ayşe ebrar-------( fatma dogan )derin derva-----( duygu kasap )onur gültekin---( tuğba gültekin )meryem-----( emine usta )ayşe sena---( raziye altuntaş )Ecrin Yağmur--( Arzu Sevim )bu listede dün bulunmayan arkadaşlar bu gün 5'er puan gönderidiBenim beze ihtiyacım yok benim gibi olan yada bekar arkadaşlar arkadaşlarımızı destekleyelim lütfen.son eklenen arkadaşlara da şimdi 5 puan verdim..hepinizin bebeklerini allah bağışlasın hepsi çok çok tatlılar..allah onları sizden ayırmasın.. ayrıca annesi damlayı benim yerime mıncıklarmısın azcık arkadaşlar hafta başında tekrar hatırlatırsanız puanları tazeliyelim..sevgiler.. öpücükler.. ayse ben onu hep mıncıklıyorum zaten.biraz da senin için mıncıklarım