ben denilenı yaptım 1 hafta olcak hala adres bilgileri istenen mail gelmedi. Fakemiki bu olay?
ben denilenı yaptım 1 hafta olcak hala adres bilgileri istenen mail gelmedi. Fakemiki bu olay?
karışıklık olmasın diyedir canım kampanya bitiminde konu altındaki maillerden adresleri isterler fake değil için rahat olsun
hadi inş. bitiminde gene yazarım foruma durumla alakalı
hadi inş. bitiminde gene yazarım foruma durumla alakalı
tabiki zaten bu kampanyanın son olmicak arkasından başka kampanyalarda gelicek şimdiden hayırlı olsun parfümünüz güzel günlerde kullanırsınız inş.
KüL Kedisi ; geçmiş olsun bilmiyordum..olan olmuş bir defa..açık havada biraz hava aldırsaydın yarayı..ılık suda yıkadıktan sonra kolonya ile mikrop kapmasını engellerdin..bir müddet sonra yarayı kapatırdın..düşünmemeye çalış..!
KüL Kedisi ; geçmiş olsun bilmiyordum..olan olmuş bir defa..açık havada biraz hava aldırsaydın yarayı..ılık suda yıkadıktan sonra kolonya ile mikrop kapmasını engellerdin..bir müddet sonra yarayı kapatırdın..düşünmemeye çalış..!
okadar büyük hasar yok devrim takılıyorum ya ipi naylondu o acıttı biraz ama geçti yetmiyomuş gibi bide şimdi sivri ısırdı sağ elimi kaşınıyorum bol bol
KüL Kedisi ; peki , öyle olsun.....
külkedisi yardımın için teşekkürler ama bende hala açılmadı ::)9