0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kulkedısı aldı basını gıttı ben daha 100 olmadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkulkedısı aldı basını gıttı ben daha 100 olmadımçok kolay geliyor canım bana eskiden benimde forumum vardı canım sıkıldıkça konu açıyorum öyle
100 mesaj tamamlanınca parfum bızım oluyormu sımdı baska bısey yok degıl mı?
Arkadaşlar eb bişey anlamadım 100 konumu açıyoruz yoksa 100 konu+mesaj yani yorumlarda oluyormu?? lütfen bilgi teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkulkedısı aldı basını gıttı ben daha 100 olmadımEsra bu alanda çok marifetli..Kapışmayı bile düşünemem..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkulkedısı aldı basını gıttı ben daha 100 olmadımEsra bu alanda çok marifetli..Kapışmayı bile düşünemem.. zaten tek bu konuda kimse elime su dökemez devrim keşke her kampanya böyle osla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkulkedısı aldı basını gıttı ben daha 100 olmadımEsra bu alanda çok marifetli..Kapışmayı bile düşünemem.. zaten tek bu konuda kimse elime su dökemez devrim keşke her kampanya böyle osla herkesin ilgi duyduğu branşlar çok farklı olmasa rekabetin bir manası olmazdı..benim alanıma girmediği kesin yalnız sen iddialısın hemde çok..