aaaaaa çok güzel olmuş gerçekten, helal olsun adamlara, kiminin parası kiminin duası
bencede harika olmuş afferim adamlara ya..
arkadaşlar sizinle sleppy ile başıma gelen güzel bir olayı paylaşmak istedim.komşumuz bir bebeğin mama ve beze ihtiyacının oldugunu söyledi ve durumu kötüydü bazı durumlarda yaşamış benden rica etti istememı numunelerden ve bende durumu mama ve bez veren firmalara tek tek durumu izah ettim duru kötü falan diye.uzun süre kimseden ses cıkmadı 1 2 tane numune bile göndermemişler.dün haber geldi sleppyden adamlar gelmiş eve falan bakmış ve 4 paket bez bırakmışlar bitmeden haber verin yine getirecegiz demişler cok sevindim konuyu acan ark. ve selepye sonsuz teşekkür ederim.
Ne güzel.. Allah razı olsun adamlardan.. 4 paket bez firmayı etkilemez, ama aile için ne önemli..
Helal olsun ...
aile adına çok sevindim, gülom seni tebrik ederim bu davranşından dolayı,ayrıcalıklı bir davranış
ark sadece 4 paket degıl 4 paket bırakmışlar bittikcede göndereceklermiş
arkadaşlar sleppy den eşimin adına numune istemiştim tekrar bugün 4 adet bez ve 2 adet anahtarlık yolamışlar....
bezlerden çok anahtarlıkları güzzel,
Ben fi tarihinde istemiştim,gelmedi!
arkadaşlar bana 2 adet bez ve 2 adet de anahtarlık geldi yaklaşık bir ay kadar sonra bilginize
hotmailden bir türlü gönderemedim
mynetten gitti ama
teşekkürler konuyu açan arkadaşıma