biz dün shadow06 ile takası yaptık vodofone onda olunca o halleti sağolsun baya bi menü aldık bizde sultanahmet ve karaköy dolu zaten sirkeci eksik elinde değişik kağıt olanlar yazarlarsa takas yapabiliriz.
az kaldı ya, ben de vodafone a geçeyim de alayım şu bedavaları. 20-30 tane bedava var
yeniköy elimde var diyen gördünüz mü şu ana kadar veya duydunuz mu
waybe sadece yeniköymü var elinde başka yokmu takaslasak ben donanıma gelip yazıyom sen buraya sen baya takmışsın bu yeniköye rast gelirse haber vereyim sana
ben böyle bir kampanyanın olduğunu bilmiyordum.Ki 40 yılda bir gittiğim için takmıycağım birşey olurdu.Dün Burger king den 2 menü aldım.Çocuk ( aa o çocuk da neydi öyle .) bana verdi çekiliş kartlarını.İşte dün 2 kartla birlikte katıldım ama 1 kere mi katılınılıyor.yani 2.kartın şifresinide kendi adımla girdim sayılmıycakmı.1 den fazla çekiliş hakkı yokmu
ben böyle bir kampanyanın olduğunu bilmiyordum.Ki 40 yılda bir gittiğim için takmıycağım birşey olurdu.Dün Burger king den 2 menü aldım.Çocuk ( aa o çocuk da neydi öyle .) bana verdi çekiliş kartlarını.İşte dün 2 kartla birlikte katıldım ama 1 kere mi katılınılıyor.yani 2.kartın şifresinide kendi adımla girdim sayılmıycakmı.1 den fazla çekiliş hakkı yokmu
neden sayılmasın ki.? vatandaş 250 kart toplamış boşa değil sonuçta hepsi ile çekilişe katılacak siz .sağ tarafda çıkan semt adı ne onu söyleseniz daha iyi our du
waybe sadece yeniköymü var elinde başka yokmu takaslasak ben donanıma gelip yazıyom sen buraya sen baya takmışsın bu yeniköye rast gelirse haber vereyim sana
hocam tarabya var bende monopoly kazanmak istiyorum hazır tarabya varken. yeniköy lazım işte
hocam sağ taraftaki semt isimleri neydi?
elimde çok var ama yeniköy yok başka takas isteyenler varmı acaba
2 meciköy bir tane şişli istiyorum takas etmek isteyen veya şifre yollamak isteyen elimde levent erenköy sultanahmet fazla