Gönderen Konu: MONOPOLY ÇILGINLIĞI BURGER KING'de 10 VW POLO- 100 IPAD 20 Nisan -31 Temmuz  (Okunma sayısı 34600 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı shadow06

• Yeni Kampanyacı
  • *
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
biz dün shadow06 ile takası yaptık vodofone onda olunca o halleti sağolsun baya bi menü aldık bizde sultanahmet ve karaköy dolu zaten sirkeci eksik elinde değişik kağıt olanlar yazarlarsa takas yapabiliriz.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
biz dün shadow06 ile takası yaptık vodofone onda olunca o halleti sağolsun baya bi menü aldık bizde sultanahmet ve karaköy dolu zaten sirkeci eksik elinde değişik kağıt olanlar yazarlarsa takas yapabiliriz.

az kaldı ya, ben de vodafone a geçeyim de alayım şu bedavaları. 20-30 tane bedava var
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı waybe

• Deneyimli Kampanyacı
yeniköy elimde var diyen gördünüz mü şu ana kadar veya duydunuz mu
Coca Cola Açma Halkası İçin Özel Mesaj Atınız. Teşekkürler.Kargo ile Gönderim Vardır.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
waybe sadece yeniköymü var elinde başka yokmu takaslasak ben donanıma gelip yazıyom sen buraya sen baya takmışsın bu yeniköye rast gelirse haber vereyim sana

Çevrimdışı Elly Hardwin

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Twilight Türkiye Fan
ben böyle bir kampanyanın olduğunu bilmiyordum.Ki 40 yılda bir gittiğim için takmıycağım birşey olurdu.Dün Burger king den 2 menü aldım.Çocuk ( aa o çocuk da neydi öyle .) bana verdi çekiliş kartlarını.İşte dün 2 kartla birlikte katıldım ama 1 kere mi katılınılıyor.yani 2.kartın şifresinide kendi adımla girdim sayılmıycakmı.1 den fazla çekiliş hakkı yokmu

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
ben böyle bir kampanyanın olduğunu bilmiyordum.Ki 40 yılda bir gittiğim için takmıycağım birşey olurdu.Dün Burger king den 2 menü aldım.Çocuk ( aa o çocuk da neydi öyle .) bana verdi çekiliş kartlarını.İşte dün 2 kartla birlikte katıldım ama 1 kere mi katılınılıyor.yani 2.kartın şifresinide kendi adımla girdim sayılmıycakmı.1 den fazla çekiliş hakkı yokmu
neden sayılmasın ki.? vatandaş 250 kart toplamış boşa değil sonuçta hepsi ile çekilişe katılacak siz .sağ tarafda çıkan semt adı ne onu söyleseniz daha iyi our du :)

Çevrimdışı waybe

• Deneyimli Kampanyacı
waybe sadece yeniköymü var elinde başka yokmu takaslasak ben donanıma gelip yazıyom sen buraya sen baya takmışsın bu yeniköye rast gelirse haber vereyim sana

hocam tarabya var bende monopoly kazanmak istiyorum hazır tarabya varken. yeniköy lazım işte
Coca Cola Açma Halkası İçin Özel Mesaj Atınız. Teşekkürler.Kargo ile Gönderim Vardır.

Çevrimdışı shadow06

• Yeni Kampanyacı
  • *

hocam sağ taraftaki semt isimleri neydi?

Çevrimdışı aydehat

• Yeni Kampanyacı
  • *
elimde çok var ama yeniköy yok başka takas isteyenler varmı acaba

Çevrimdışı soyut23

• Yeni Kampanyacı
  • *
2 meciköy bir tane şişli istiyorum takas etmek isteyen veya şifre yollamak isteyen elimde levent erenköy sultanahmet fazla