-
Gönderen:
firuzeyno10
20 Nis, 2011 16:51
-
AA 150. talihli diyor ama ben 90. beğenendım sevindim bende kazandım die acaba ben başka biyerimi beğendım ..
-
Gönderen:
tubadisticaret
20 Nis, 2011 16:54
-
Aynı isim ile farklı farklı mail adresleri alıp üye olmayalım. Diğer arkadaşlarımızın haklarını saldırı olmasın. Bu şekilde olan arkadaşlarımızın katılımları kabul edilmeyecektir.
-
Gönderen:
tubadisticaret
20 Nis, 2011 17:02
-
talihlilerimiz üye kayıt sırasına göre bu forumda yayınlanmıştır. Fakat bu yayınlanan şanşlı üyelerimiz eğer katılım şartlarını tam olarak yerine getirmezlerse şanşlarını kaybedecekler , yerine başka bir arkadaş hak kazanacaktır.
Üyelerimizin hepsine bilgi mailleri atılmaktadır.
yarına kadar katılım şartlarını tam olarak getirmeyen arkadaşların yerine çekilişle hemen yeni bir arkadaş talihli olacak olup, bu forumdan duyurusunu yapacağız.
-
Gönderen:
eccce
20 Nis, 2011 17:24
-
ben de uye oldum acaba gec mı kaldımmmmmmjavascript:void(0);
-
Gönderen:
gizemlitosbaga
20 Nis, 2011 17:25
-
Aynı isim ile farklı farklı mail adresleri alıp üye olmayalım. Diğer arkadaşlarımızın haklarını saldırı olmasın. Bu şekilde olan arkadaşlarımızın katılımları kabul edilmeyecektir.
böyle diyorsunuz ama aynı soyadlı iki kişiye hediye veriyorsunuz?
nasıl bir mantık bu ben çözemedim...
-
Gönderen:
tubadisticaret
20 Nis, 2011 17:57
-
Geç kalmadınız 2. tur hediye çekilişimiz daha var.
3. maddede yer alan alışveriş şartını yerine getirirseniz o zaman ayakkabı çekilişine katılabileceksiniz. Bunun yanısıra yoğun talep nedeniyle sipariş geçen üyelerimiz arasında 3. bir çekiliş yapılarak 30 kişiye hediye verilecektir.
Saygılarımızla,
-
Gönderen:
tubadisticaret
20 Nis, 2011 18:00
-
aynı isimli olarak tesadüfen hediye kazanan arkadaşlarımız biri erkek , biri bayan isimleri ve mail adresleri farklı
benim bahsettiğim aynı isim soyad ile 5-6 kez farklı mail adresleri yeni yeni alınarak kayıt yapılmış .
isim soyad ve üye bilgilerinin hepsi aynı sadece mail adresleri farklı olunca siz kabul edermisiniz. Başkasının hakkına tecavüz etmiş olmuyor mu bu arkadaşlar. Adaletli bir dağıtım olacaksa eğer dürüst olmak gerekir diye düşünüyorum. Bilmem anlatabildim mi ?
-
Gönderen:
tubadisticaret
20 Nis, 2011 18:03
-
hediye çekilişinde çıkan kimseyi tanımıyorum. Daha önce hediye çekilişinde kazanan zeynep efe isimli arkadaşımız bizim kampanyalarımıza katılmış blog üyelerimizdendir.
-
Gönderen:
tubadisticaret
20 Nis, 2011 18:06
-
Reyhan ordulu isimli ilk talihlimiz dün üyelik işlemlerini tamamlamış olup bugün hediyesi kargoya teslim edilmiştir.
Güle güle kullanmasını temenni ederiz.
-
Gönderen:
tubadisticaret
21 Nis, 2011 22:23
-
Kampanya içinde kampanya !!!!!!!!!!!
23-24 Nisan tarihlerinde Çok Özel Süprizler sizleri bekliyor.
Bu günlerde Alışveriş yapan üyelerimiz alışverişlerine ilave hediyeler kazanacaklar.
80 TL alışveriş yapan üyemize Klasik serimizden 1 adet ayakkabı + İç çamaşırı( Atlet-külot tk.) + erkek gömleği hediyemiz olacaktır.
Ayrıca bu üyelerimiz 2.tur ve 3.tur hediye çekilişlerimize ayrıca katılma hakkına sahip olacaklardır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin