Gönderen Konu: Kent Meydanı'ndan Annem, Ben Ve Pastam!..  (Okunma sayısı 1189 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
Kent Meydanı'ndan Annem, Ben Ve Pastam!..
« : 20 Nisan 2011, 09:17:35 »
30 Nisan'a kadar sürecek kampanya ile Önce annenle birlikte bir pasta yap, sonra annen, sen ve nefis pastanın fotoğrafını çek.Çektiğin fotoğrafı pastanın tarifi ile birlikte Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin e-mail adresine gönder...

Ödüller:
1. 100 Ki! Puan+Pırlant'tan Pryngpes Kol saati+Porland'tan kek kalıbı ve pasta standı+Kafkas'tan Pasta
2. 75 Ki! Puan+Pırlant'tan Pryngpes Kol saati+Porland'tan kek kalıbı ve pasta standı+Kafkas'tan Pasta
3. 50 Ki! Puan+Pırlant'tan Pryngpes Kol saati+Porland'tan kek kalıbı ve pasta standı+Kafkas'tan Pasta

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
Ynt: Kent Meydanı'ndan Annem, Ben Ve Pastam!..
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2011, 13:27:39 »
nasıl seçecekler acaba .?jürimi var.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
Ynt: Kent Meydanı'ndan Annem, Ben Ve Pastam!..
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2011, 13:29:52 »
 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

devamı...
Mail adresine ulaşan tarifler ve fotoğraflar jüri tarafından değerlendirilecek. Kafkas Pasta ve Unlu Mamüller Yöneticisi Yılmaz Tekin, Kent Meydanı AVM Pazarlama ve Reklam Sorumlusu Emel Çelikkol ve Anne-Çocuk Kitapları Yazarı Ece Arar'ın jüride bulunduğu etkinlik için tarif ve fotoğraf göndermek için son gün 30 Nisan olarak belirlendi. İlk üçe girenleri ise Pırlant, Porland ve Kafkas'tan hediyelerin beklediği etkinlikte kazananlar hediyelerini Anneler Günü olan 6 Mayıs'ta alacak.