0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya bişi sorucam herkesin resminde bi blog.un ya da sitenin adı var. o ne için. yazmak zorundamıyız illa bişi ben tam anlayamadımda
Oradaki tariflerden birini kursta yapmıştık,dün katılmak için fotograf ile birlikte bilgilerimi gönderdim gelen cevap,bu fotograf facebookta var,degerlendirmeye alamıyoruz.. bu neydi şimdi daha iki gün oldu tarifi yapalı facebookta ne işi var birde ben çektim benim makınamdan kim alıp koyacak nete
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOradaki tariflerden birini kursta yapmıştık,dün katılmak için fotograf ile birlikte bilgilerimi gönderdim gelen cevap,bu fotograf facebookta var,degerlendirmeye alamıyoruz.. bu neydi şimdi daha iki gün oldu tarifi yapalı facebookta ne işi var birde ben çektim benim makınamdan kim alıp koyacak nete link iste gönderiyolar
tarifi beraber yaptıgın arkadaslarından birisi daha cekmiştir foto senden önce davranıp katılmıstır yarısmaya
benim resmimi kabul etmediler çorbadan başka bir şeyle uğraşıcak zamanımda yok üzüldüm valla