facebook ta maggi turkiye sayfasını begenin yarısmaya katılan ve secilen corbalardan birini yapın resmini cekin verilen adrese mail atın detaylı acıklama sayfada mevcut ilk 100kişi maggi ürünlerinin tümünün yer aldıgı hediye paketi kazanacak eger kazandıysanız çorba fotonuz siteye yükleniyor isimle birlikte ama dikkat edilmesi gereken bir corbayı 3 kişişden fazla deneyen olmaması yapılmamıs corbalar var hala acele edin ben kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
kazandığını nereden anladın
kazanan fotoları sayfaya ekliyorlar ismle beraber
arkadaslar dikkat edin ayni adresten 2 kez katilamiyorsunuz ben ve annem adina katildim anneminkini kabul etmediler

boyle bir uyari da yok
neyse
resim yayinlandigi anda kazanmis oluyorsunuz
Ben anlayamadım Valla hangi tarifleri deneyip göndermemizi istiyorlar.Ayrı bir linkte yok.Bilen birileri yardımcı olursa
bende denesem mi acaba ?? biraz zor gibi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbu adresteki tarifleri yapip yolluyorsunuz yayinlanmamis olanlara bakin son durum neydi bilemiyorum cogunluk corba yapmis daha kolay diye

ben kaparili ve yesil soganli tavuk yaptim tarifler cok leziz katilanlara bol sans
ıspanaklı bi corba hiç yapılmamıstı 1 kere yapılmıstı sadece onu yapabilirsiniz mantılı vardı bi tane de oda yapılmamıstı