Gönderen Konu: ALTIN ÇİLEK  (Okunma sayısı 9325 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balciki

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: ALTIN ÇİLEK
« Yanıtla #30 : 26 Nisan 2011, 20:46:48 »
indirimci.com dan aldım altın çilek setin i2 kutu 1 inde altın çilek var diğerinde kapsül bu sitedeki gerçeğiymiş tvde gördüm hiç bir şeye yaramadı 1 gr bile veremedim sitesine şikayet ettim ertesi gün hemen aradılar ücretsiz 1 kutu daha yolladılar bu yolladıkları değişik kapsülün içindede altın çilek varmış 5 gündür kullanıyorum daha bir şey yok zayıflatıcağını hiç sanmıyorum

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 27 Nisan 2011, 11:06:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
diyet mevsimindeyiz açacaksan biraz önce aç  :D

3 blog açacağım çalışmaları yapıyorum.değişi konulu olacak  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 27 Nisan 2011, 15:10:45 »
Arkadaşlar böyle saçma sapan şeylere itibar etmeyin.zayılıcam diye sağlınızdan olursunuz valla.Doktorlar bas bas bağırıyor sağlıklı değil diye...
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #33 : 27 Nisan 2011, 15:19:17 »
Arkadaşlar bencede hiç inanmayın böyle ürünlere en çok duyulanarından birisi olan patina altın çilek gönderimi yapan bir firma vardı kilo vermek bir yana sanırım kilo bile aldım :) Tamamen kafada biten bir olay kilo vermek bence. Zaten kapsllerin kullanımında yazan da şu bahak kahvaltıdan önce 1 adet 1 bardak su ile akşam yemekten önce 1 adet bir bardak su ile :) Bütün olay 1 bardak suda zaten. Sabah kalktığımızda 1 bardak su içince haliyle bir tokluk hissi veriyor aspirin alarak bile zayıflanır böyle :) Şu bi gerçek sabahları içilen bir bardak ılık su 80dk tok tutuyor diye duydum dakika tutmadım ama normal suya oranla biraz daha fazla tokluk hissi veriyor :)
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 27 Nisan 2011, 15:19:50 »
bugün telefonuma haber mesajı geldi tarım ve köy işleri bakanlığı kesinlikle bizim tarafımızdan izinli değildir altın çilek diye bir açıklamada bulunmuş umarım böylelikle altın çilek reklamlarından kurtuluruz  :)

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #35 : 27 Nisan 2011, 15:22:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bugün telefonuma haber mesajı geldi tarım ve köy işleri bakanlığı kesinlikle bizim tarafımızdan izinli değildir altın çilek diye bir açıklamada bulunmuş umarım böylelikle altın çilek reklamlarından kurtuluruz  :)

sadece altın çilek değil hiçbir zayıflama ilacı veya ürünü sağlık bakanlığı onaylı değil
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 27 Nisan 2011, 15:33:55 »
bunlar ilaç sayılmadığı,bitkisel takviye olduğu için sağlık bakanlığı onayı gerekmiyor. ne kadar saçam bir durum olsada gerçek bu.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı rozelayn

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #37 : 27 Nisan 2011, 15:38:21 »
yazmadan geçemicem..bende capsiplex diye bir ürün kullandım. 1 kutu 1 kilo değil 1 gr bile vermedim..tamamen uydurmasyon çıktı..fakat uslanmadım şimdide mauresr diye bir bitkisel kapsül var onu denicem.. yakın çevremde kullanıpta 1 kutuda 3,5 kilo veren çok oldu..zaten benimde 3,5 kilo fazlam var..bişeye yarayacak gibi..

Çevrimdışı habiş

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #38 : 05 Mayıs 2011, 17:25:16 »
sakın almayınn tamamen uydurmacaa bırde radyo kanallarıda bas bas bagrıo altın cılek zayıflatıyor dıe hersey para olmus yalan dolan yaa altın cılekın sıtesınde herkes yazmıs yok 4kılo verdım yok bes kılo verdım yorum yazcam yazamıyorum hersey yalann ınanmayınnn

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 05 Mayıs 2011, 17:26:37 »
bende altın çileğin kendisi var yer kirazı diye yazıyor paketinde bildiğimiz erik gibi