Gönderen Konu: ALTIN ÇİLEK  (Okunma sayısı 9311 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı melisayŞe

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: ALTIN ÇİLEK
« Yanıtla #20 : 25 Nisan 2011, 14:59:19 »
eşim ve ablam kullanıyor..etkili ama eşimde bas dönmesi yapıyor gün içinde...bazı yan etkileri oluyormuş

Çevrimdışı guardiangel

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #21 : 25 Nisan 2011, 17:30:22 »
Altın çileğin özellikle tazesi, sağlık açısından çok faydalı. Zayıflama amacınız olmadan tüketmenizi tavsiye ediyorum. Benim babam da altın çilek zayıflama ilacını kullanıyor. O da zayıflayamadı.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 26 Nisan 2011, 14:15:23 »
7-8 ayda 135 kilodan 70 e düştüm  ;D bu altın çilek felan hikaye okumadığım doktor diyet tarifi kalmadı. hepsini derleidm toparladım kendime bir plan ve beslenme çıkardım yanıdnada hergün 5-10 km yürüyüş çabucak verdim  ;D hikaye bu altın çilek hapı felan hiç bir hap zayıflatmaz. ben altın çleğin kendisini yedim geçen sene para verip almayın derim günah o paraya. bir çok faydası olabilir altın çileğin ama zayıflamak için bunlar boş işler. ismi bile kolpa resmen kiraz ama çilek diyorlar ona bile kılım  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 26 Nisan 2011, 14:17:14 »
altın çilek bende kullandım 95 kilodan 100 kiloya çıktım iştahımı açtı nasıl birşey bu böle ya ekşi ekşi güzel gidiyor yani ben spora başladım artık vermicem o kadar para

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 26 Nisan 2011, 14:18:39 »
seni tebrik etmek lazım eyefive maşallah çok vermişsin dikkat et de geri alma bence de bu ürünlere gerek yok isteyen zayıflıyor zayıflayamıyorsanız bi problem var demektir doktora gidin  :)
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 26 Nisan 2011, 14:22:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
seni tebrik etmek lazım eyefive maşallah çok vermişsin dikkat et de geri alma bence de bu ürünlere gerek yok isteyen zayıflıyor zayıflayamıyorsanız bi problem var demektir doktora gidin  :)

sağol.isteyen herşeyi başarır azim sabır irade inanç kararlılık şart.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 26 Nisan 2011, 14:26:23 »
bu arada işlenmiş olanını değil de şu taze olanını ben seviyorum  Mersinde yetiştirildiği için daha uygun fiyatlara da alabiliyoruz zaten bizim oralarda yetiştirilmeyen yok geçen yıllarda kudret narı ve pepino dikmiştik oldu şimdi de bahçeye 1-2 altn çilek ekmeyi düşünüyorum bakalım  :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 26 Nisan 2011, 14:26:58 »

sağol.isteyen herşeyi başarır azim sabır irade inanç kararlılık şart.
Maaşallah gerçekten çok büyük bir başarı Tebrik ederim seni.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 26 Nisan 2011, 14:32:29 »
yakında kişisel bir blog açacağım zaten. orada nasıl zayıfladığımı ve neler yaptığımı,neler yediğimi içtiğimi anlatacağım  ;D yağsız şekersiz tuzsuz unsuz diyet tarifler vereceğim  ;D yabancı kaynakalrdan çevirisini yaptığı diyet kekler,gerçek kepek ekmeği tarifi,light çikolata tarifi vs :=)) bunların hiç birinde yağ şeker tuz beyaz un kullanılmadı  ;D

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 26 Nisan 2011, 14:34:38 »
diyet mevsimindeyiz açacaksan biraz önce aç  :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥