Yarışma Kuralları
• Öncelikle siteye üye olunuz ve usbuzmanı facebook sayfasını beğeniniz.
• Bu iki şartı yerine getirdikten sonra, çekiliş hakkı kazanmak ya da haklarınızı artırmak için, aşağıda yazılanları tek tek ya da hepsini birden yapabilirsiniz.
Çekiliş hakları:
1- Sitenin tanıtımının bir blog üzerinden ya da bir site üzerinden yapılması (Sitenin tanıtımını kendi anlatımınızla yapabileceğiniz gibi aşağıda tarafımızdan hazırlanan tanıtım şablonu ile de yapabilirsiniz. Eğer site tanıtımını kendi yazacağınız bir yazı ile yapacaksanız yazınızda sitemizin ana sayfasının linkini bulundurmak zorundasınız. [ Örnek tanıtım yazısı konu altındadır***] İster kendi sitenizde, ister üye olduğunuz forumda tanıtım yaparak katılabilirsiniz.)= 1 çekiliş hakkı
Eğer site tanıtımını yaptığınız site bir teknoloji,bilgisayar sitesi ise (chip.com.tr, hardware, pcnet..vs) çekiliş hakkınız 2’ye çıkar. Yani teknoloji sitesinde tanıtım yapmak= 2 çekiliş hakkı demektir.
2- Site içindeki herhangi bir konunun, bir forum üzerinde veya sitede (konu açarak ve alıntı yeri belirtilerek) yayınlanması = 1 çekiliş hakkı
3- Sitemizi Twitterda takip ederseniz, (following) = 1 çekiliş hakkı. Sitemizin twitter sayfası: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin4- Facebook profilinizde,sitedeki herhangi bir konuyu paylaşmanız =1 çekiliş hakkı.
5- Herhangi bir sosyal imleme sitesinde, (linkibol.com, haber.gen.tr, oyyla.com, habberci.com, tusul.com..gibi) site içinden seçeceğiniz herhangi bir konuyu yayınlamanız =2 çekiliş hakkı
6- Site içinden seçtiğiniz herhangi bir konunun ekşi sözlükte yayınlanması = 3 çekiliş hakkı
İsterseniz bu maddelerden sadece birini yaparak da yarışmaya katılabilirsiniz. Tabiki ne kadar çekiliş hakkı o kadar şans demektir.
Yaptığınız bu işlem ya da işlemleri (Site tanıtımını yaptı iseniz tanıtım yaptığınız sitenin linkini, konu paylaştı iseniz paylaştığınız konunun linkini, twitterda takip etti iseniz twitter kullanıcı adınızı, facebook profilinizde paylaştı iseniz profil linkinizi, sosyal imleme sitesinde paylaştı iseniz sitenin linkini, ekşi sözlükte paylaştı iseniz linkini ) konu altına yorum bırakarak bize bildiriniz.
Hediyeli kampanyamız, 20.04.2011 tarihinde başlayacak olup 14.05.2011 tarihinde sona erecektir. Sona ermesinden sonraki ilk hafta içinde kazanan talihli siteden açıklanacaktır. Kampanya kapsamında gönderilecek ürünün kargo masrafları tarafımızdan karşılanacaktır. (yurtdışı katılımlarında kargo kazanana aittir)
Hediye edilecek ürün: 4 GB USB 2.0 DTIG3 KINGSTON
Çekiliş programı olarak “wm çekiliş aracı” kullanılacaktır.
Bol şanslar